רמקולים לקטנוע

צנוביץ

New member
רמקולים לקטנוע

אני רוצה לבנות מערכת לקטנוע שתכיל רמקולים וחיבור לMP3, בתוך מי קופסא או ארגז מעץ שיכיל את כל החלקים, אני רוצה את זה לא לנסיעה, אלא בשביל שאם אני נוסע לים אז לשבת בכיף עם מוזיקה ככה בעוצמה קצת יותר חזקה ואיכותית מהפלאפון. למישהו יש רעיון עם איזה מגבר זה אפשרי לבנייה?? או שחובה לחבר רדיו דיסק עם כניסה חיצונית לMP3??? זה אפשרי לחבר דבר כזה למצבר?? האם זה בכלל אפשרי ומצבר של קימקו אגיליטי 125 יחזיק את המערכת ליותר מ-5 דקות נגינה??? המצבר 12V 7AH תודה

tweeg

New member
אממ

*על איזה מקור חשמלי אתה רוצה לבנות?על המצבר,על סוללות? *אולי רסיבר של מדיה סנטר יהיה מתאים או סטים של רמקולים עם מגבר מובנה(של מחשבים) ואז אתה רק צריך לדאוג לחשמל *תשאל בפ' חשמל עם המצבר יחזיק,מקס' אפשר להשאיר את הקטנוע דלוק ואז המצבר ייטען

צנוביץ

New member
מקור חשמלי...

אני מתכנן לעשות את זה על המצבר של הקטנוע 12V 7AH או על מצברים נטענים שיש לי שהם 12V 18AH, אמרו לי שאני יכול לחבר רק מגבר ולמגבר את הרמקולים בלי רדיודיסק ואז הMP 3 מתחבר למגבר כי אני לא צריך רדיו ודיסקים, איזה סוג של מגבר אני צריך בשביל 2 רמקולים ועוצמה סבירה?? והבמחיר סביר...

tweeg

New member
תשובה

הבעיה היא הגודל של מגבר,מגבר רגיל לסלון נראה לי גדול מדי למטרות שלך לכן לדעתי עדיף רמקולים של מחשב שמכילים מגבר בתוכם ככה שאתה צריך אותו את האמפי ומקור חשמל בקשר למקור חשמל אני בטוח שפ' חשמל יכול להגיד לך עם המצברים טובים או לא

uriler

New member
עצה כנראה אידיאלית ../images/Emo13.gif

מגבר דיגיטלי בסגנון של Sonic T-amp (http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=166 ). הבעיה היחידה שאני רואה היא באמפר - בהחלט גבוה מדי... שווה לך לשאול בפורומים שם מה דעתם, אולי להוריד את הנתונים בדרך כלשהי). למגבר הזה תוכל לחבר איזה רמקולים שתרצה - למשל רמקולים של מערכת מיני ישנה או משהו (אני חיברתי אליו רמקולים של מערכת בת 10 ששבקה חיים ושומעים נהדר).

למעלה