רמקולים באוטו

CtrlZ

New member
רמקולים באוטו

יש לי שאלה האם אפשר לשים באוטו יותר מ4 רמקולים??? ואם כן אז איפה בדיוק אם שניים בדלתות מקדימה ושניים מעל הבגז´ יאללה ביי

sronis

New member
רמקולים באוטו

יש לי תשובה כן אפשר לשים באוטו יותר מ4 רמקולים!!! אבל זה תלוי באיזה אוטו וזה גם לא נחוץ במיוחד יאללה ביי
רוני, משתעשע

rigi

New member
לא חסר מקומות

כעיקרון אתה יכול לשים איפה שבא לך , השמיעה האבסולוטית (לא רק לפי דעתי..) היא בדלתות הקידמיות ובדלתות האחוריות , מכיוון שהצליל של המוסיקה צריך לבוא מקדימה !! (ליושבים מאחורה הצליל בא מקדימה אם יש רמקולים בדלתות האחוריות ) בדיוק כמו בקונצרט.!שבו אתה שומע את הצלילים מקדימה ולא מאחורה כעיקרון ניתן לשים רמקולים במדף האחורי .אך לטווח רחוק (מנסיון ) זה מקשה על הנוסעים מאחורה ודיי דופק את האוזניים (והמוח) ביחוד אם אתה מתכוון להרעיש לשכנים קצת... אם יש לך סאב..מיותר לשם רמקולים מאחורה . אם אין ואתה לא מתכוון לשים אז רמקולים 6*9 יתנו מענה ממוצע,(אך לא טוב) תנסה להשיג עיתונים מחו"ל...(יש בסטמצקי) אנשים שמים רמקולים במקומות מאוד מוזרים ,(ביחוד מע´ עם קומפוננט 3 חלקים) ליד הרגליים מקדימה... ועוד כל מיני מקומות . הכי חשוב...לא לשים את הטוויטרים קרובים לאוזן....

teen17

New member
שאלה לדרור:

היי דרור. איפה לעזאזל שמים מגבר באוטו (כלומר כשמתקינים אותו איפה הם שמים אותו?) דבר שני האם יש מגבר שתומך בחיבור אליו של 10 רמקולים (לאוטו כמובן)??? גל, חושב איזה מגניב זה לשים באוטו 10 רמקולים (2 בדלת אחורית ו-2 בקידמית ו-2 מאחורה ועוד 2 מקדימה ועוד 2 בין הדלתות הקידמיות למקדימה).

© DrorZi

New member
מיקום מגבר :

המקום הסטנדרתי זה בתא המטען,תלוי בסוג הרכב, על אחד הצדדים, על הרצפה, על התקרה שלו וגם על גב המושב האחורי. הקושי העיקרי זה החיווט בהתקנת מגבר. הכי הרבה ערוצים למגבר שאני מכיר זה 6 זגם אותו הופכים לחמש : 2 מקדימה שנים אחורה וסאב. גם לך אני ממליץ לקרוא תחילה את המאמר שלי לפני ההתלהבות להתקין סתם דברים לא שימושיים.
דרור זי, אומצה אומצה.

© DrorZi

New member
ממליץ בחום על המאמר שלי

בדף המאמרים של הפורום (יש קישור בראש הדף) אין שום טעם לשים יותר מ4 וגם זה לפעמים הרבה.
דרור זי, זה לא הכמות זה האיכות.

למעלה