רמלה היא היעד הבא !!!!!!!!!!!!!!!!!

lj101

New member
מנדי אפשר לעשות עיסקת חבילה ?

מיליון דולר למשפחה + ויזה לארה"ב מבצע מיוחד לתושבי רמלוד, דווקה מתאים לי, לדעתי חלק מהמפונים היו צריכים לבקש גם ויזה בדרך.

לפי השפה לרובם שם יש ויזות לארה"ב

אז גם את זה הם לא צריכים. אני חושב אם כבר להיות מציאותי לארגן צעדה כל רמלוד. ולא שלטים כמו די לשחיתות אלא שלטים כמו "כמה קיבל רגב על שתיקתו?" "איך הערבים מתפרנסים בלוד?" "למה לוקחים לנו כ"כ הרבה מיסים?" "האם הערבים יסכימו לשלום ללא ירושלים?" "למה לא דואגים לחינוך?" "למה בית בראשון עולה כמו 4 בלוד?" "אם לא נשאל את עצמנו למה, לא נדע לעולם!" "ראש עיר נכבד- פרסם את מהלכיך יום יום" ..............................................................ועוד

ס ד

New member
זה כלל לא מפתיע.

פועל כאן עיקרון רופא השיניים. כמה אנשים פונים לרופא השיניים בטרם החל הכאב? רק כאשר הערבים יחושו שהם רוב קריטי הם יצאו להתקפה. אז יהיה קצת מאוחר מצידנו להשיב מלחמת קיום. להערכתי המתנחלים יהיו היחידים שילחמו, והשמאל מהמרכז, זה שתמך נחרצות בגירוש היהודים מגוש קטיף, יהיו הראשונים לברוח לחול כפי שעשו כאשר העירקי זרק להם טילי דמי בשמי ת"א. זהו תסריט חזוי וברור לכל אהבל שלא עוצם עיניו.

ס ד

New member
ג'ג', כבר כתבתי לשמן שאני מעוניין

להתנתק מלוד באותם תנאים של מתיישבי גוש קטיף. בלוד הפכנו למיעוט והסטורית הרי אנו גרים בבתי ערבים מגורשים מ- 48 ויושבים על אדמותיהם... הכל תואם. תנו לנו כספי פיצויים ונצא מכאן ברון וללא צורך בצבא של 40 אלף שוטרים וחיילים. אחפה השמן? מדוע אינו עונה? למה ללכת רחוק לגוש קטיף, פה במרכז יש התנתקות מרצון...

lj101

New member
נכון, מיליון $ שאנו נקבל בהסכמה

יחסכו למדינה את ההשקעה בכוחות פינוי, הקטע שאני אפילו לא רוצה שישקיעו לי בבית חדש ובתור ללישכת העבודה, פשוט שיתנו לי ויזה הכרטיסים על חשבוני.

למעלה