רמי

BlackAdder1976

New member
רמי

שלום אם אני קונה צלחת 8 מטר האם אני יכול לקלוט את הלווין 30W חלק או שאני חייב 10 מטר ??? להתראות

mr dish

New member
יש לי צלחת רשת 11 מ` בשבילך!

בהזדמנות - עודפי "ערוצי-זהב" פ"ת, צבע מקורי, מכות קלות בכנפיים, יד ראשונה!

BlackAdder1976

New member
לא לא לא.....אם זה רשת.......

אם זה רשת אני חייב לפחות 15 מטר מינימום !!!! אני צריך 11 מטר אלומיניום. תגיד מר צלחת אני יכול להתקין את ה-11 מטר על הגג ???

הערה בצלחת 8 מטר ניתן ליקלוט

את כל הלוינים במיקום 30W למעט האלומות לאמריקה.יש האומרים שבישראל בצלחת בגודל 8000 מטר ניתן ליקלוט את האלומות לאמריקה אני לא ניסיתי.

השערה למה

נכון שאמריקה רחוקה מישראל אבל הלוין ב30 W שולח 2 אלומות עיקריות אחת לאירופה והשניה לאמריקה האלומה בלוין הפונה לאמריקה נמצאת באיזור של 40 W שתחום זה ניקלט בארץ ישראל .בארץ המקסימום בW זה 43W ולכן בגלל שהאלומה הזו היא בתחום השייך מישראל יתכן שבגודל צלחת כזה זה אפשרי.הבעיה היא שישראל היא ארץ קטנה וקשה לשים בה צלחת בגודל 8 קילומטר.

BlackAdder1976

New member
כמה עולה צלחת 8 ק"מ ???

זה רשת או אלומיניום ??? לחבר שלי יש צלחת 4.5 ק"מ רשת אבל הוא לא מצליח לקלוט את האלומה לאמריקה.

BlackAdder1976

New member
ליאור זה תלוי....

זה תלוי אם הצלחת היא רשת או לא....אם זה רשת אז חייבים לפחות 15 מטר ! אבל אם רוצים לקלוט רק C-BAND אז יכולים להסתפק ברשת,ל KU-BAND חייבים צלחת 11 מ´ אלומיניום או בשמה העברי "חמרן" להתראות

mr dish

New member
רשת! רשת! שטיפות הגשם "יעברו" דרך

הרשת ולא יגרמו לפריזים...וגם שהרשת תהיה מאלומיניום, שלא תחליד, כי ידוע שחלודה גורמת גם היא לפריזים - מסוג פריז תחמוצת הפח...

למעלה