רמי תקנתי ...

operationss

New member
רמי תקנתי ...

אני מצרף את התוכנית המתוקנת לא הבנתי את כל הערות - בחלק מהשרירים כתבת לי תרגילים אבל לא אמרת במקום אילו תרגילים לשים אותם אז עשיתי מה שחשבתי שנכון - אודה לך אם תוכל לעבור על התוכנית המתוקנת ולהעיר הערות. שאלה נוספת - האם לאחר חודשיים בתוכנית הזו אוכל להתאמן עם משקלים גבוהים יותר בתוכנית הישנה שלי (3 סטים של 6 חזרות) ? ושוב - המון תודה.

הערות

הערה העקרית היא ששני אימונים בשבוע לא מספיקים !!!! עוד: 1. בתרגיל רגליים במקום לעבוד על התאומים בצע קרוב ירך כנגד מכונה (תרגיל בנות) 2. בטן לא צריך כל אימון 3. לכל קבוצות השרירים הקטנות שנה את מספר הסטים בכל תרגיל ל-2 במקום 3.

operationss

New member
תודה רבה רמי

אני אקח את העצות לתשומת ליבי בקשר לכמות האימונים - לרוב זה לא בשליטתי מכיוון שאני חייל.

operationss

New member
אה כמעט שכחתי ...

לא ענית לי על השאלה : האם לאחר חודשיים בתוכנית הזו אוכל להתאמן עם משקלים גבוהים יותר בתוכנית הישנה שלי (3 סטים של 6 חזרות) ? ובכלל - מה תיתן לי התוכנית הזו ?

sowhatt

New member
תגיד יש לך תמונה של השרירים שלך?

מעניין אותי במיוחד שריר החזה לאור הנתונים שהצגת כאן [פרפר 80 ק"ג, לחיצת חזה בישיבה במכשיר 48 ק"ג]...

Rיקש

New member
יש לי הרגשה שזה 80 פאונד! פרפר

אצלי תמיד הפרפר היה (ויהיה) חלש יותר... וההבדלים הם ענקיים, למשל אני דוחק 110 ק"ג (שיא חדש - נקבע לפני יומיים) ובפרפר אני מרים משהו כמו 12 - 13 פלטות (אין לי מושג כמה זה, אבל זה לא כל כך הרבה - כי אני רואה אנשים לא ממש מפותחים (פיזית P-) ) שמרימים 8 -10 פלטות ) אבל אצל "מבצעים" זה לגמרי הפוך, זה ממש מוזר לדעתי.

כנראה שלא

מספר האימונים שלך השבועי הוא קטן מדי לאימון מסוג זה ולכן קיים חשש של פציעה !

operationss

New member
ומה אם ...

אני כן אקפיד על 3-4 אימונים בשבוע בתוכנית החדשה ?

למעלה