רמי, שאלה

sowhatt

New member
שטויות 2

אם אתה רוצה לשבור לך איזה חוליה בעמוד השדרה אז זה אחלה אחי תמשיך כך.

מצחיק

אין סוף להמצאות של המתאמנים .... אמרת אבנים לגב, אשמח לשמוע איך מתאמן בודד בבית מוצא אבנים לשם על הגב או מצליח להניח לבדו את האבנים על הגב או מצליח לבצע את שכיבות השמיכה עם האבנים על הגב. ללא ספק סטרטאפ

pinky_unna

New member
או פשוט להיות

פועל בניין ועל זה אפילו לקבל כסף
מצטער אבל ההצעות שלך מגוכחות

sowhatt

New member
עכשיו שאני חושב על זה רמי באמת

אני חושב על איך הוא בדיוק מבצע את זה? שם אבנים על הגב לשכיבות השמיכה... לגבי מתח, זו אולי ההצעה הסבירה היחידה. כל שאר ההצעות זה שטויות להרים שקים עם אבנים זה לא ממש לא בריא, כי בשק המשקל לא מרוכז [שכחתי איך קוראים לזה...] באמצע איפה שמחזיקים, אין שיווי משקל ואיזון בין צדדי השק, וזו פשוט שטות. כל שאר הדברים מסכנים את הבריאות, השרירים והגוף. במיוחד הקטע עם השכיבות שמיכה...

shkool

New member
רמי, שאלה

כמה סטים אני צריך לעשות בשכיבות סמיכה כשהמטרה היא ניפוח החזה? וכמה חזרות?

שכיבות שמיכה

כפי שאמרתי פעמים רבות שכיבות שמיכה אינם התרגיל האדיאלי לניפוח החזה ! למתחילים אולי כן, אבל יותר מזה אין לנו מספיק התנגדות !!! אדיאלי הוא 8-16 חזרות, 4 סטים (כמובן ששריר החזה צריך עוד תרגילים בהתאם לתוכנית).

shkool

New member
תגובה

איזה עוד תרגילים ביתיים קיימים? יש לי משקולת אחת שאני יכול להבריג אליה עד 15 קילו - יש תרגילים לחזה עם משקולת אחת? תודה על ההיענות

lironetedgi1

New member
בקיצור....

כדי להגדיל את ההתנגדות בשכיבות שמיכ וממש לנפח את החזה מה שצריך לעשות זה להוסיף משקל על הגב באמצעות דיסקיות כל פעם להוסיף משקל ולהגדיל את ההתנגדות...שיטה זו חייבת להעשות אם חבר שייצב את המשקולות בגב כדי שלא יפלו לך ויהיו יציבים

sowhatt

New member
זה לא כ"כ בריא לעבוד בשיטה הזו

ויש תרגילים רבים עם משקולות ומכונות במקום שכיבות שמיכה. בעיקרון המטרה של עשיית שכיבות שמיכה היא לא ניפוח. בדרך כלל מבצעים שכיבות שמיכה או כתרגיל ראשון חימום, או פשוט מבצעים חזרות עד לכישלון 3-4 סטים וזה כדי לשפר את היכולת בתרגיל זה... אם מישהו מבצע 60 שכיבות שמיכה, יהיה נכון יותר [במקום להוסיף אבנים...!] לעבוד עם משקולות או לחילופין בחדר כושר עם מכונה על שריר החזה ויד אחורית. לדעתי זה לא בריא להעמיס על הגב עומס שכזה, במיוחד כאשר התרגיל הוא שכיבות שמיכה והגב לא מיוצב.

lironetedgi1

New member
כן אבל.............

אם אני אבצע 60 שכיבות שמיכה אם התנגדות קטנה דבר זה יעבוד על סיבולת ולא על ניפוח לעומת אם אני יעשה מספר חזרות קטן אם התנגדות גדולה...

sowhatt

New member
ובגלל זה שכיבות שמיכה הוא לא

תרגיל טוב ויעיל לניפוח שרירים, ולכן כדי לנפח חזה עובדים על תרגילים אחרים כמו לחיצת חזה, פלייז. אני חושב שאנשים רגילים לא צריכים להעמיס משקולות על הגב בזמן ביצוע שכיבות שמיכה כדי ליצור התנגדות, לדעתי זה פוגע בגב.

למעלה