רמי שאלה

sowhatt

New member
רמי שאלה

אז מכשיר פרפר עובד על חזה עליון או חזה תחתון? או על כל החזה עליון+תחתון?

פרפר

תלוי מה מנח הגוף ! כאשר הזרועות נמצאות ב-90 מעלות לגוף העבודה היא על כל שריר החזה (עליון ותחתון)

sowhatt

New member
וכאשר הזרועות מונחות

בזוית הקטנה מ90 מעלות? זוית קטנה מ90 מעלות מפעילה גם חלק משרירי הידיים?

sowhatt

New member
ועוד שאלה

יש לי בעיה בלחיצת חזה, אני ממש לא מצליח לשמור על המוט מאוזן, גם במשקל נמוך אני לא מצליח לשמור עליו מאוזן, ויוצא מכך שאני לא עושה לחיצת חזה במוט חופשי... יש לך אולי פתרון לבעיה?

אלי ו.

New member
הוסף עבודה עם משקוליות יד

לחיצות חזה עם משקולות יד. ואל תזניח את הגב והיד הקדמית. (השרירים שמיצבים את התנועה)

sowhatt

New member
מה זאת אומרת לא להזניח

התכוונת שצריך לשלב באימון גם עבודה עליהם? זה ברור...
. אגב, התכוונת במקרה ליד אחורית? [לחיצת חזה] לחיצת חזה עם משקולות פותרת את הבעיה? אני אנסה את זה באימון הבא. ומה דעתך על לחיצת חזה בשכיבה במוט מיוצב [במכונה, והמוט לא זז קדימה ואחורה..] במקום במוט חופשי?

sowhatt

New member
ואני מצטרף עוד שאלה לרמי או מישהו א

אחר האם יש איזה נזק באכילת 2 קופסאות גבינה ביום? [קוטז/גבינה לבנה רגילה]? [יותר מדי סידן או משהו אחר?]

עד כמה שאני יודע

עודף סידן עלול לגרום לאבנים בכליות. אבל אין לך מה לדאוג, כי בשתי קופסאות גבינת קוטג´ אין סידן בכמות שעולה על הצריכה היומית המומלצת. הצריכה היומית המומלצת היא 800 - 1200 מ"ג לאדם בוגר. לדעתי הנזק יכול להיות מעודף חלבון (בשתי קופסאות קוטג´ יש 60 גרם חלבון בערך), שמעמיס על הכליות. אבל זה תלוי בסך הרכב המזון שלך.

tommythecat

New member
קוטג´

באופן אישי, אני מעדיף גבינה לבנה על קוטג´ מכיוון שכמות הנתרן בקוטג´ כמעט כפולה מזו שבגבינה לבנה, וכמויות החלבון די קרובות בשני המוצרים. כל טוב, יוסי

אלי ו.

New member
לא ולא

השרירים המיצבים הם הרחב גבי והדו ראשי (החזה והתלת ראשי הם אגוניסט וסינרגיסט בהתאמה) הבעיה שלך היא ייצוב המוט. זו הבעיה שאתה צריך לעבוד עליה. עבודה במכשיר עם מוט מיוצב לא תטפל בבעיה. לכן הצעתי לך לעבוד עם משקולות יד, שם תעבוד יותר קשה על ייצוב המשקולות.

Nut420

New member
ייצוב המוט

כשהתחלתי רק לעשות לחיצת חזה ותרגילים אחרים עם מוט הייתה לי גם בעיה של לייצב את המוט, מה שעשיתי ועזר לי זה לעשות כמה סטים עם משקל קל ולעבוד לאט כשהדגש הוא על תנועה מדוייקת ומאוזנת, תנסה..

למעלה