רמי שאלה

sowhatt

New member
רמי שאלה

האם אימון אירובי [ריצה] יכול להחליף אימון משקולות של רגליים? ואם תשאל לאיזו מטרה, אני לא יודע
, בשביל חיזוק, סיבולת?

sowhatt

New member
ועוד שאלה

לא התאמנתי כשבועיים וחצי [חופשה...] וגם לא אכלתי חלבונים מה שהייתי רגיל לאכול. בקושי אכלתי [ואפילו לא] חצי מהכמות שהייתי רגיל. לא רק זה אלא שאכלתי הרבה אוכל עם שומן גם. ג´אנק פוד. נגיד ובמשקל ירדתי לדוגמא איזה קילו, יש סיכוי שמה שירדתי זה מסת שריר!? בשבועיים וחצי שלא התאמנתי? עוד היה אפשר לחשוב שזה אולי שומן שירד [?] אבל אכלתי אוכל עם הרבה שומן....

sowhatt

New member
ושאלה לאלכסס

אז אתה בן 17, וכמה זמן אתה מתאמן? וכמה ק"ג העלת מאז שהתחלת להתאמן? ולמה אתה כל כך מניאק
[מניאק במובן הטוב....]. אני בגובה שלך במשקל 71-71.5, ואני הרבה יותר רזה.

alexkagn

New member
תגובה

אני מתאמן קצת יותר משנתיים. אני חושב שהעליתי בסביבות ה-20 ק"ג תוך הזמן הזה, מובן שגם גבהתי איזה 10ס"מ... בתמונה הראשונה שפרסמתי אתמול (סייד צ´סט) אני בסביבות 78 קילו. בתמונה שבה אני מחזיק את המצלמה בחדר האמבטיה אני מעריך שאני שוקל כ-75 קילו. אולי אחוז השומן שלי יותר נמוך משלך. וגם כל ק"ג משפיע על המראה. אתה מוזמן לדבר עימי באיי סי קיו - 54372213 רק אל תציף אותי בהודעות כי גם ככה יש לי מעל 100 אנשים ברשימה...
בברכה, אלכס.

פרה 2

קשה לדעת מהנתונים שכתבת ! סביר להניח שירדת בעיקר במסת שריר אבל כפי שאמרתי חסרים לי נתונים (אימון, כמה אכלת וכו´).

sowhatt

New member
---- המשך ----

בן 18 מתאמן כחצי שנה. בשבועיים וחצי האחרונים לא התאמנתי בגלל חופשה, שבה אכלתי הרבה ג´אנק פוד [פיצה-Fried Chicken-צ´יפס] וקצת טונה וביצים. ולא עשיתי פעילות אירובית ממש. יכול להיות שק"ג מסת שריר הלך לאיבוד? כ"כ מהר? וזה לא שעשיתי פעילות אירובית ששרפה אותו.... ולגבי השאלה על החלק הפנימי של המרפק. לא כואב לי שם לפני אימון. לא כואב לי שם גם אחרי אימון. כואב רק בביצוע החזרות. והכאב הוא רק במשקולות חופשיות, ואילו במוט W או בכפיפת מרפקים בכבל אין כאב. ואני לא על משקל גבוה ממש. 3 סטים של 11 חזרות. אני בכלל לא מרגיש כאב סתם ככה, רק בשעת החזרה עם משקולות חופשיות. *יש איזה רעיון למה זה?

עוד

1. לפי התאור שלך לא נראה לי ששרפת ק"ג שריר ! 2. לפי התאור שלך אני מניח שיש לך התחלה של דלקת באזור, כפי שאמרתי גש לבדוק זאת אצל רופא וללא כל קשר המנע מביצוע תרגילים שמסבים לך כאב.

sowhatt

New member
ועוד שאלה

בן 18 התחילו לי קצת כאבים באימון יד קדמית בתרגילים מסויימים..... [חזה+יד קדמית+כתפיים]. כשאני מבצע כפיפות מרפקים עם משקולות חופשיות בישיבה בשיפוע [או בישיבה רגילה על כסא] אחרי כמה חזרות מתחיל לכאוב לי קצת בחלק הפנימי של המרפק..., אבל לדוגמא בתרגילים אחרים כמו: ביצוע כפיפת מרפקים בכבל, שתי ידיים במוט, או יד יד עם ידית, לא כואב. וגם כפיפת מרפקים בישיבה על הספה הזאת עם מוט W, גם בזה לא כואב. אתה יודע אולי מה הסיבה? זה גורם לי לעשות פחות חזרות ממה שהייתי עושה 12, וזה גם גורם לי הרבה פעמים להפסיק בסט השני.

דלקת

סביר להניח שיש לך דלקת ! האם הכאב ממשיך אחרי האימון ? האם הכאב מופיע גם ללא אימון ? האם אתה מתאמן עם משקל גבוה ? המלצה היא בכל מקרה לפנות לרופא !

alexkagn

New member
סבלתי מכאבים דומים, אבל רק בביצוע

סבלתי מכאבים דומים במרפקים אך הכאבים הופיעו רק בפעולות המערבות שימוש בשריר התלת-ראשי (עבודה על התלת ראשי, תרגילי חזה וכתפיים). הפסקתי לעבוד על התרגילים המערבים את התלת-ראשי למשך חודש בערך וזה עבר. עדיף בכל זאת לפנות לרופא! בברכה, אלכס.

למעלה