רמי לליטן עבור

Ramie

New member
אדם חדש בפורום!

שלום אני נועם, בן 16.5 ואני כותב ביד שמאל. את כל שאר הפרטים תוכלו לגלות בכתב שאני שולח (כולל למה אני כותב תחת שמו של רמי!) מצפה לתגובות, נועם.

ליטן א

New member
לא יודע למה, אבל הייתה לי תחושה

שזה אתה
מה המצב? אני עכשיו כותב את העבודה באנגלית... כן, זאת שהיה צריך להגיש אתמול (יום חמישי)
לגבי הניתוח שלך.. לא יכולתי לנתח בצורה מלאה בגלל שהיו אצלך ציורים בדף, והשתמשת בדף עם שורות ושוליים מוגדרים מראש. (תירוצים, תירוצים, אני פשוט גרפולוג גרוע..
) נתראה מחר, על הבוקר, שיעור היסטוריה.. בעעעע - שעת 0 על מלחמת העולם השניה... לאן העולם הגיע?? ליטן

jean

New member
שלום נועם, הבן של רמי, הנה דעתי

קודם כל ברצוני להדגיש שאינני גרפולוג מקצועי ושיש לקחת את דברי בערבון מוגבל בשל כך.. ולניתוח: כתב היד שלך מאוד נוקש ואיטי, הוא לוחץ חזק על הדף ומוקפדות מאוד בו השורות והמרווחים. מזה אני מסיק שאתה מקפיד על סדר, ועל הופעה, אתה גם אדם נאיבי בדרך כלל ונותן אמון באחרים (לעיתים - אמון שלא מגיע להם). עם זאת יש בך נוקשות ביחס לזולת, קושי לפעמים בהבנת סיטואציות טעונות רגשית או מורכבות מתמטית. אתה קפדן על הרבה דברים. יש בך גם רצון "לעצור את הזמן". להשאר צעיר, ולא להתקדם. יש פה חשש מהעתיד, רצון לשמור על מסגרות שעתידות להתפרק ולהשתנות- בצורה "מודבקת" ומלאכותית. אני חושב שבבית ועם המשפחה אתה יכול להיות עקשן לא קטן, להתעקש על מלא דברים, לעשות "סצנות", גם קצת לצעוק. יש פה אלמנטים אלימים בכתב היד, אבל הם נובעים בעיקר מ"האופי". כלומר, אתה לא טיפוס אלים אבל יש בך נוקשות. לפעמים "קשה" להסתדר איתך. בנוסף לכל אלה, אני רואה שהצד המוסרי שלך מפותח, חשוב לך לעשות את הדבר הנכון, להיות הוגן בדרישות שלך, וגם לצפות ליחס נאות מהזולת.

Ramie

New member
jean תודה על הניתוח

אני שמח שהסתכלת על הכתב שלי וניתחת אותו. האמת, אני חושב שאני דיי הפוך לחלק מהדברים שכתבת... אין לי מושג איך מנתחים כתב יד ולכן לא אוכל להגיד לך אם אתה צודק או טועה ע"פ חוקי הגרפולוגיה אבל אם יש משהו שאני לא עושה זה "סצנות" בבית ואם יש משהו שמענין אותי זה העתיד. מפליא אותי שאפשר לפי כתב היד להגיע לכאלה נתונים! בכל אופן, תודה רבה ואם יש עוד מישהו שרוצה לנתח את כתב היד שלי, הוא לגמרי מוזמן.

Ramie

New member
עטרה, מצטער,

אבל לא הבנתי את כונתך בהודעה זו. אגב, אני מצטרף לדעתו של נועם. אין סצנות בבית. אז אם עוד מישהוא רוצה לנתח את כתב ידו - תודה מראש.

ליטן א

New member
ניסיתי להקפיץ את ההודעה

ולא הצלחתי עטרה... אני אשמח לעוד ניתוח, משלך.. אריק... הגיע הזמן לשיעור מספר 5?

למעלה