רמי וריטה מישהו פה הולך להופעה שלהם ?
ה הלוואי והייתי חתול New member 21/2/03 #4 אנחנו נלך ל-LA ניסע כל הדרך מסן פרנסיסקו. אבל אני חושב שהם מופיעים גם ב-NY ומיאמי
S sirpad New member 21/2/03 #5 הליכה לLA רמי רמי שלא ייגמר לעולם המכירות וההופעות בחו"ל. הבית בארבי למשי. ברק הקרחת. תפילת האדם.
S sashkashurik New member 21/2/03 #7 ../images/Emo12.gif"הלוואי והייתי חתול??????" בשביל מה לך להיות חתול? יש לי אחד בבית (חתולה) משתעממת כל היום ומפחדת מכל דבר! אבל אנחנו אוהבים אותה.
../images/Emo12.gif"הלוואי והייתי חתול??????" בשביל מה לך להיות חתול? יש לי אחד בבית (חתולה) משתעממת כל היום ומפחדת מכל דבר! אבל אנחנו אוהבים אותה.
ה הלוואי והייתי חתול New member 22/2/03 #9 בדיוק נא לשים לב לסיום "אבל אנחנו אוהבים אותה" חתול זו החיה האולטימטיבית. לא עובדים, לא לומדים, כל היום ישנים ואוכלים. ויש עוד הרבה סיבות
בדיוק נא לשים לב לסיום "אבל אנחנו אוהבים אותה" חתול זו החיה האולטימטיבית. לא עובדים, לא לומדים, כל היום ישנים ואוכלים. ויש עוד הרבה סיבות
S sashkashurik New member 22/2/03 #13 אני פשוט מתה על ../images/Emo54.gifים! ../images/Emo23.gif הנה שלי. סופי.
ה הלוואי והייתי חתול New member 22/2/03 #14 עשית לי דמעות בעיניים הנה שלי שנפטרה בטרם עת לפני חצי שנה
G gozala New member 22/2/03 #17 אפשר להוסיף קצת מהאוסף שלי../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif אם כבר מדברים על חתולים? תמונה של מיני שלי מנסה להרים חתול שגדל אצלה.
אפשר להוסיף קצת מהאוסף שלי../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif אם כבר מדברים על חתולים? תמונה של מיני שלי מנסה להרים חתול שגדל אצלה.
ע עדי בשמיים New member 23/2/03 #23 פנדה שלי... נורא נורא חולה. היום אמרה לי הוטרינרית שאולי אאבד אותה לנצח... מאז אני לא מפסיקה לבכות. פנדה היתה בת ארבע ביום רביעי... והנה לינק למה שכתבתי בנושא בפורום אחר.
פנדה שלי... נורא נורא חולה. היום אמרה לי הוטרינרית שאולי אאבד אותה לנצח... מאז אני לא מפסיקה לבכות. פנדה היתה בת ארבע ביום רביעי... והנה לינק למה שכתבתי בנושא בפורום אחר.