רמי ואלי אתם גדולים !

operationss

New member
רמי ואלי אתם גדולים !

היום ניסיתי בפעם הראשונה את התוכנית שהרכבתי על פי המלצותיכם (את אימון א´). פשוט לא יאמן - הקפדתי כמו שאמרתם על 60-90 שניות מנוחה והצלחתי לסיים את האימון בשעה ורבע. במהלך האימון הרגשתי שהדופק עולה מאד (אני לא בטוח אם זה טוב או לא) וכמו כן הרגשתי טוב מאד את השרירים בכל תרגיל - אין ספק שהגירוי שלהם עלה בעשרות מונים ביחס לכל מה שהרגשתי ב3 חודשים האחרונים. אלי - אכן כמו שאמרת הייתה ירידה דרסטית במשקלים (יחסית למה שהייתי רגיל - עקב קיצור המנוחה) ועם זאת הגירוי בשריר גדל. כשהגעתי תרגילי הבייספס הרגשתי אותם טוב - ולדעתי זה חיובי מאד. כמו כן העברתי את הבטן לסוף האימון ולדעתי זה גם עזר מאד. אני שוב מצרף את התוכנית (הפעם יחד עם אימון ב´) ואני אודה לכם אם תוכלו להסתכל גם עליו ולהעיר הערות. תודה.

אלי ו.

New member
אימון ב´

החלף את המתח עם הפולי עליון. (עשה סט חימום אחד בפולי עליון לפני מתח) הקפד על ירידה איטית במתח ועבודה ´נקיה´ בלי התפתלויות או זריקת רגליים. פשיטת גב העבר לסוף האימון. (לפני בטן) ליד אחורית יספיקו שני תרגילים. (מתחילים בתרגיל מורכב כמו לחיצה בידיים צמודות ומסיימים בתרגיל מבודד כמו לחיצה צרפתית או פשיטת מרפקים בפולי עליון) שים לב שבתרגילי הבידוד המרפקים קבועים והזרועות מקבילות אחת לשניה. אפשר גם לותר על תרגיל לחיצת כתף אחד (הייתי מותר על המכונה) הדופק אמור לעלות אבל השתדל להתחיל סט אחרי שהנשימה הסתדרה קצת. (60-90 שניות צריכות להספיק אבל אולי בהאק סקוואט ומתח תצטרך קצת יותר) בסה"כ נראה טוב. אתה עושה עבודה טובה!

למעלה