רמי המשך

sowhatt

New member
רמי המשך

כתבת לי: "1. כן, פחות תרגילים לגב ולחזה, להקפיד על 60 שניות ולא 75, לשנות מספר חזרות, תרגיל ראשון 6 חזרות (משקל גבוה) תרגיל שני 8 חזרות, שלילי 10 חזרות ורביעי 12 חזרות." לעשות בעצם פירמידה הפוכה בתרגילים? כל תרגיל להעלות מספר חזרות ולהוריד משקל? ו....לבצע את זה רק על קבוצת שרירי הגב והחזה? ושאלה בנוגע לפירמידה, מה ההבדל בין ביצוע סטים של פירמידה בכל תרגיל כאשר מס´ חזרות עולה/משקל קטן וכאשר מס´ חזרות יורד/משקל גדל

עוד

שם לב כל תרגיל לא כל סט !!! הרעיון הוא גיוון עבודה על משקל גבוה עם מעט חזרות ולבסוף עבודה עם משקל נמוך יחסית ומספר חזרות כפול מהסט הראשון באותו תרגיל !

sowhatt

New member
אוקי

כן, ראיתי שהתכוונת ל"פירמידת" תרגילים ולא לכל סט וסט... אז, לבצע את ה"פירמידה" הזו רק בתרגילי גב וחזה? ואיך אתה ממליץ לי לסדר את התרגילים הבאים לפי מספר החזרות בכל תרגיל... כי מספר החזרות בכל תרגיל עולה והמשקל קטן. חזה - שכיבות שמיכה, פרפר, לחיצת חזה, הצלבת כבלים, לחיצת חזה עליון גב - מתח , פולי Seated Row , V, פולי מוט מאחורי הצוואר. ועניין שלא קשור ספציפית לתוכנית שלי: לגבי פירמידת סטים, מה ההבדל בין ביצוע סטים של פירמידה בכל תרגיל כאשר מס´ חזרות עולה/משקל קטן וכאשר מס´ חזרות יורד/משקל גדל? מה ההבדל בין שתי השיטות? מדוע אם כן לבצע פירמידה שמספר החזרות הולך וגדל ולא ההפך?

sowhatt

New member
..........?

מצטער פשוט ההודעה כבר עפה 3 עמודים אחורה......, אני מקווה שהיא תקפוץ......

עוד

כן, לבצע את זה רק בחזה וגב. סדר התרגילים כפי שציינתי בהודעות הקודמות. פרמידה הכוונה היא עולה ויורדת מה שאתה מדבר עליו זה דרופ סט, כנס למאמר על שיטות אימון.

למעלה