רמיקסים

Five2k

New member
רמיקסים

אתן מכירות אולי גרסאות אחרות של השירים של הנ``ל בגרסאות של מוסיקה אלקטרונית? חוץ משל קסקדה כמובן שכולם מכירים...

Lost Lullaby

New member
ממ יש לי כמה מיקסים במחשב

של I want you, insatiable, to the moon and back ואולי משהו ששכחתי. בעיקרון זה פשוט עיבוד של השיר הקיים [כלומר לא בביצוע של מישהו אחר] אבל המקור הרבה יותר טוב לדעתי...

Five2k

New member
זהו

שלזה בדיוק התכוונתי. עיבוד של השיר, רמיקס, ולא קאבר של אמן אחר. כתוב של מי העיבוד?

Broken record

New member
יש כמה..

לי יש במחשב את הרמיקס של I KNEW I LOVED YOU שדניאל הכין.. ויש גם של TTMAB .. אה ויש גם גרסא מזעזעת של TTMAB שאישה שרה בו... זה רמיקס כזה , של East clubbers .... אגב , זה היה מאוד פופולרי לפני שנה שנתיים הרבה שמעו את הרמיקס הזה (לצערי) אה ויש גם רמיקסים רשמיים של דארן ושל סבג', כמו הרמיקס של crush עם הולידיי של מדונה.. את הרמיקס הזה אני ממש אוהבת. זה בערך מה שאני מכירה.

Five2k

New member
הממ...

מיקס של קראש הולידיי? מוזר, לא שמעתי אף פעם, אבל אבדוק, תודה. לגביי האיסט קלאבס, זה לא רמיקס, אלא גרסת קאבר, משהו שהם בעצמם מבצעים. וגם לא כזה אהבתי האמת, הגרסה המקורית לא רואה אותו... ברמיקס התכוונתי לשירים בביצוע של דארן שעשו להם שינויים בעריכה וסאונד. יש לי אחד של I WANT YOU, רק אני לא יודע איך קוראים לעורך. צריך לבדוק.

ailag

New member
לא יודעת להגדיר אלקטרוני

היה בזמנו מיקס נחמד של TTMAB שלא יצא דומה לו בכלל, אבל יצא נחמד. hanis num .. מה היה ההמשך? היו שני hanis num שנשמעו שונים לגמרי. יש כמה וכמה מיקסים, אם אדע להגדיר מי מהם אלקטרוני זה יעזור יותר.

למעלה