רמיקסים ?

Hadartal13

New member
רמיקסים ?

למישהו יש או עשה פעם רמיקס לשיר של קרן ? אני יודע שבטח תגידו השירים שלה טובים שהם לא צריכים ... ואני יודע שאין עליהם , אבל ככה במצבי רוח שונים זה מגביל את הטווח שמיעת שירים שלה .. בכל מקרה ... תודה רבה :)

sp400

New member
יש רמיקסים לפז'ו 92 ולמכונית ליד הים

אין לי אותם אבל

Hadartal13

New member
דווקא ?

מהשירים של קרן .. הכי פחות צריך רמיקס זה "במכונית ליד הים " ... הוא נשמע כמו רמיקס לעצמו :)

Hadartal13

New member
בקשר לנושא אחר

יש שם לספר שקרן כותבת ? ויש תאריך יציאה ? אני ממש רוצה כבר לקרוא אותו . בראיון אחד היא אמרה שהספר משתלב עם "בין העיר לכפר " ... אז אני רוצה לעשות את החיבור הזה :) ד.א - יש כללים לפורום ? שאני לא סתם מציק לך ... תודה

I מ י ר ב I

New member
אין לי מושג בקשר לספר עדיין

אין ממש כללים לפורום,אני רואה שאתה יודע לשרשר,אז הכל בסדר. ואתה לא נראה אחד שיתחיל לקלל,אז אני חוסכת ממך את הכללים האלו.

שלום נופר

כרגע לא ידוע על מפגש מעריצים ולא על הופעות עד 31 אוגוסט.אם יהיה מפגש או הופעה במהלך אוגוסט תבוא הודעה על כך בפורום

Hadartal13

New member
אני חייב לספר ... זה מעיק ><

בשמעון השכן בסוף הבית השני היא פתאום אומרת "החצאית הזאת קצרה וזה מציק" .... >< אני מבין שאיכשהו כל המשפטים בשירים שלה לא קשורים אחד לשני ואז שמנתחים את זה רואים שהכל מתקשר אחד לשני ... וזה מספר עלילה ... אבל זה ... נראה כאילו לא היה לה חרוז לרשום >< בכל מקרה אין עלייהה D=

I מ י ר ב I

New member
זה דווקא מסתדר בשיר

כי כל השיר אם שמת לב היא כאילו מרוכזת בעצמה,בדברים שלה ובכלל לא שמה לב לשכן,עד שפתאום בא הפזמון ומדבר על שמעון... יש שם הרבה משפטים כאלה,כולם קשורים בדברים שקרו לה.

NaniBani

New member
עלה לי רעיון, מה דעתכם --->>

בזמן האחרון אני נדבקת לרדיו שעות על גבי שעות במטרה לשמוע שיר של קרן פלס או מירי מסיקה או אריק ברמן, כל זמר איכותי. ואני כל יום מחדש מתעצבנת שב-7 שעות שאני שומעת גלגלצ אני שומעת 3 פעמים את אותו של של שלומי שבת (לא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש לא מתחברת למזרחית ולמוזיקה שלו). ואת קרן אפילו לא פעם אחת. אז, עלו לי 2 רעיונות, שאני מקווה שלפחות אחד מהם טוב. אני חושבת שכאן זה המקום להתפרע על הרעיונות?? :) אז הרעיון הראשון הוא לשלוח לגלגלצ בקשה שיעשו ״שעת רימון״ שבשעה הזאת ישמיעו *רק* שירים של יוצאי רימון האיכותיים. והרעיון השני הוא לנסות לבקש ממי שצריך - לפתוח תחנה חדשה ״תחנת רימון״ מן הסתם... וכמו שכבר הבנתם אז כמובן זו תחנה שישמיעו בה את המוסיקה שכולנו אוהבים- את קרן, מירי, אריק, איה, וכל השאר הטובים :) פתאום זה נראה לי ממש דפוק, אבל אני באמת רוצה לדעת מה דעתכם בעניין? שבוע טוב ורגוע לכולם :)

סתיוי17

New member
זה די לירות לעצמנו ברגל

אחרי שנים שהם מתמודדים מול הטענה המגוחכת שכל רימון זה אותו דבר, לבוא ולבקש שישימו את כל יוצאי רימון תחת אותה קטגורי`ה ולהכליל כלכך הרבה יוצרים מוכשרים בסגנון מוזיקה אחיד זאת לא בדיוק הדרך לעזור לתדמית הזאת להיעלם. ועצה אישית שלי- אל תיצמדי לרדיו בשביל לשמוע שירים אהובים עלי`יך, פשוט קחי נגן ותשמעי:) כי המציאות היא שהרדיו (והמוזיקה הישראלית בכלל) השתנה בשנים האחרונות בצורה מטורפת שלא מוצאת חן בעיני הרבה פה בפורום ובכל בארץ.זה לא שווה את העצבים שלך. לאט לאט גם הרשת הזאת מתפוררת והאיזון השפוי(אני לא אומרת שלא צריך להשמיע מזרחית בכלל, בכל זאת יש אוכ` גדולה שזה מדבר אלי`ה, אבל ה`השתלטות הזאת מגעילה גם אותי) יחזור. עד אז יש דיסקים והופעות וראיונות ואירוחים וקליפים ופורום אחד שולט :)

הזמינו אותי אתמול להופעה

אך לא הסתדר לי להגיע. השמלה חמודה... אם גרצנל הדג מת, והדג מסיקה מנקה מעניין מה תפקידו של הדג פלס? אולי עכשיו יהיה שיר במקום שמעון השכן- הדג גרצנל?

BRANGELINA

New member
חחחחחח

רק המוח המשוגע של קרן יכול לחשוב על שמות כאלה לדגים אהבתי חחח

למעלה