רמטכ´ל המחדל.

אלי.

New member
זהו בדיוק המוֹתר שלי ממך

שאצלי עדיין קיימת האופציה להיחשב כחכם
...

ראובן10

New member
דוקא אותו מצאת בעת המושחתת הזו?

טעית בכתובת, למרות כל מה שאתה מעלה יש להודות לרמטכל על דרך טיפולו באינטיפדה ועל כך שהוא היחיד שדובר אמת

הרטוב

New member
סליחה האם כתבתי שהוא שקרן?

האם כתבתי שהוא פחדן? רמזתי רק בקצת שהפוליטיקה שלנו כופפה אותו קצת שהרי אם כבוד היה לו מזמן היה מתפטר. נהפוך הוא לדעתי מבחינת מקצועיות הוא הרמטכ´ל הטוב ביותר שהיה לנו בעשרים השנים האחרונות אבל הוא הרמטכ´ל הכי פוליטי שהיה לנו בעת האחרונה וחבל. דרך טיפולו של הרמטכ´ל באינטיפאדה שווה לתחת לא מפני שהוא איש צבא רע אלא בגלל שהדרג המדיני חוסם אותו ואת צה"ל מלנצח את המלחמה הזאת. הדרג המדיני שלנו לא רוצה בחיסול עראפת והרשות וזאת כל האמת. רמטכל כזה שבמשך כל שנות כהונתו ירקו לו ובעטו לו בפנים שרים אפסים עלובים וראשי ממשלות בושה וחרפה שלא התפטר מזמן.

אם כבר אז יש לו ביצים...

להתפטר בגלל כל שטות שמתאורת בתקשורת כ-"השפלה" או כאילו שמכופפים אותו, נו באמת...לפעמים צריך להתעלות מעבר ל-"כבוד", זה לא קרב ערסים... סיכוי לנצח אין לו והוא ידע את זה מלכתחילה כי הוא כפוף לממשלה נקודה. לפחות האומץ להתנצח איתם יש לו...

הרטוב

New member
אכן לא סתם קראת לעצמך חלל עמוק.

יש לך כנראה חלל עמוק בהבנה. רמטכ´ל שכל הדרג המדיני באופן קונסיסטנטי מתעלם מהערכותיו המתבססות על מודיעין אחת היא לו שיקום ויתפטר. מה אתה הית עושה אם היית עומד בראש צוות מחקר של חברה והמנכ´ל במשך שנים היה מתעלם מדיווחיך ונוהג הפוך היית ממשיך ולא מתפטר? כנראה שהיית ממשיך.

ממש הפלת אותי לקרשים...

ואתה חסר בית? או שאתה רטוב מסיבות אחרות? באופן קונסיסטנטי? אתה חושב שהעיתון מפרסם את כל המקרים שבהם הדרג המדיני כן מסכים איתו? תפקידו להביא הערכות והמלצות ולפקד על הצבא לפי החלטות הממשלה, גם מודיעין הוא לא מדע מדויק ובכל מקרה כל ענין צריך להשקל מול השלכות פוליטיות\מדיניות בראיה יותר כוללת. הדוגמה לא רלוונטית, זה תלוי בהגדרת התפקיד. אם הייתי יועץ לעניני מחקר ושום המלצה שלי למחקר לא הייתה מתקבלת כנראה שהיו מפטרים אותי עוד קודם כי אני לא חושב בכוונים נכונים. אם הייתי ראש צוות מחקר והיו מבקשים ממני לחקור נושא מסויים ולהגיש ממצאים בעיקרון זה לא עניני מה עושים איתם, אבל אם באופן עקבי היו זורקים את המחקר לפח, אז הייתי ממליץ לפטר את היועץ

למעלה