רמז ,

remezh

New member
רמז ,

שעון נעצר לי . זה רמז ראי שנשבר לי זה רמז. נוצה קטנה על אדן החלון זה רמז פרפר נתפס לי בוילון גשם ביו חמסין גאות ושפל הכל משל הכל סודות בלי פשר . מה הנמשל ומה הקשר. למה אני עדיין לא תופסת. מיתר שפקע לי זה רמז. ונר שכבה לי . זה רמז מכתב רשום חוזר אל השולח עציץ יבש פתאום פורח עורב שצורח . מה הוא מבשר לי כוכב נופל וקשת בשמים שחפים עפים על פני המים מה הם אומרים לי מה הם מספרים. אבל רמז אחד כבר הבנתי לבד כבר הבנתי היטב לחיים סמוקות כמו אש פעימות חזקות שבלב חום וקור וצמרמורת לילות בלי שינה מה זה אומר אני כבר מבינה חלומות בהקיץ לילות בלי שינה מה זה אומר. זה אומר. א ה ב ה רמז. -מילים חווה אלברשטיין....(זאת אומנות!!!!!) סתם שרתי לעצמי שיר שכבר מזמן לא שרו לי B-)

remezh

New member
תודה שבור יקר....

ברגע זה ,מאוד ריגשת אותי. אני מקווה שאני מתחילה לאחות לך את השברים B-) רוצה לראות אותך רק מחייך. וכל הזמן אוהב. רמז

שבור

New member
רמז

אני שמח כי הצלחתי לרגש אותך אבל לאחות את שבריי ידרש הרבה יותר

remezh

New member
אני יכולה לעזור במשהו?

אני חושבת שאולי תתחיל קודם.... לחייך.... ואולי אח`כ להחליף את השם ל.....``שלם,`` אולי? נתחיל מפה? תתחיל לחייך קדימה.... B-) רמז.

שבור

New member
רמז נפלאה

קודם כל את מקסימה, יש לך הודעות בפורום משגעות ואני מאוד מעריך את הרצון לעזור, אבל פה ? בפורום? ניסיתי לשלוח לך מייל יותר מפורט אבל המייל שלך לא עובד בשבילך : חצי חיוך :p

שרי42

New member
אתה יודע....

שפולניות לא זורקות שום דבר, אפילו אם הוא נפל ונשבר, יש להן תמיד בבית דבק, מברשת קטנה ונחישות עד אין קץ.....אז קדימה לחייך

שי33

New member
זו את

זה לא משנה כרגע מי כתב משנה מי העלה שוב על הכתב משנה מתי משנה באיזה שם ;-) משנה התוכן וגם החן זה מתאים זה נחמד זה נכון זה חזק זה אני זה אתה וזו את..

למעלה