רמז נוסף

ben213

New member
רמז נוסף../images/Emo58.gif

זה קצת מוזר שהארי גילה את המכתב אחרי שדמבלדור מת, אני חושב שזה איכשהו קשור..מה דעתכם?

ToryMaster

New member
מה ../images/Emo58.gif

נגיד שדמבלדור הוא RAB? מתי אחרת הארי אמור היה לגלות את המכתב?

00SONIA00

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שדמבלדור פשוט ידע על זה עוד לפני שהוא מת, ולא רצה או לא הספיק לספר להארי. ואולי גם הוא בכלל לא ידע על זה...

J Halliwell

New member
נראה לי שפשוט ../images/Emo58.gif

אחרי שדמבלדור ביים לשתות את השיקוי הוא היה במצב בריאותי ממש קשה פלטס העובדה שהאינפרים תקפו אותם זה לא היה ממש המקום לבדוק את התיליון לעומק. אחר כך, כשהם הגיעו להוגסמיד התחיל כל הקטע עם הסימן האפל אז פשוט לא היה זמן!!

גם אני חשבתי על זה...../images/Emo58.gif

האם דמבלדור הבין לפני שהוא מת שהוא לא מצא הורקוס אמיתי?

mbar30

New member
../images/Emo58.gif לא נראה לי שדמב' הבין

אל תשכחו שהוא היה מאוד חלש, מבולבל הארי תמך בו פיזית ולא היה להם זמן לכלום. ואם דמב' הוא RAB אתם לא חושבים שזה דבילי מצידו ללכת למקום שהוא כבר היה בו????

2B ME

New member
../images/Emo58.gifדווקא לי נראה

שדמבלדור כן ידע אחרי הכל התליון כן היה פתוח

../images/Emo58.gif משו ששמתי לב

בקשר לנושא- לא חושבת שזה קשור.. פשוט לא היתה הזדמנות לפני. שמתם לב שבמכתב של ראב כתוב משו כמו "עד שתמצא את הmatch שלך"? יכול להיות שראב חייב להיות מישהו שיודע על הנבואה?

D o l e v P

New member
../images/Emo58.gif

הרבה יודעים על הנבואה כנראה.. פשוט לא שמעו אותה בשלמותה גם בספר השישי קראו להארי the chosen one..

Pr0NgS

New member
לאו דווקא בנושא הזה...

אולי קראו לו כך משום שהרבה יודעים שוולדמורט נחל את מבוסתו כשניסה להרוג את הארי, ובגלל זה קראו לו כך, ואולי לא בגלל הנבואה.

ספיר81

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

אולי זה באמת אח של של סיריוס (שאני לא ממש זוכרת איך קוראים לו עכשיו) גם בגלל שהוא היה אוכל מוות וכנראה וולדמורט סיפר לאוכלי המוות שלו על הנבואה ואז הוא ידע על שיש לו מתחרה ששוה לו והוא עדיין לט ידע אם זה הארי או נוויל או משהו כזה

לא נראה לי../images/Emo58.gif

למה שהארי ודמבלדור יפתחו את התליון סתם? הרי אם ההורקרקס היה אמיתי הנשמה של וולדי הייתה בפנים... זה מסוכן מדי. התליון נפתח בגלל שדמבלדור נפל מכזה גובה והכל, והתליון, שהיה סתם תליון מזויף פשוט, נפתח מכל ה"תלאות" שעברו עליו מאז שדמבלדור והארי לקחו אותו. גם אם דמבלדור לא היה מת, אלא רק נפצע מהנפילה וזה, התליון היה נפתח והארי ודמבלדור היו מגלים את המכתב ביחד. אולי אפילו היה סיכוי שדמבלדור יזהה מי זה RAB.

למעלה