רמז לחלום צלול..?!

dfnxfdgg

New member
רמז לחלום צלול..?!

תקשיבו איזה מגניב! אתמול בלילה חלמתי חלום שבו אני מודע לזה שאפשר לעבור דרך קירות אם מתאמצים חזק ומתרכזים במטרה והצלחתי גם לעשות את זה בשביל לקצר את הדרך שלי לכל מיני מקומות.. בכל מקרה, הייתה בעיה, שלא ידעתי שזה היה חלום צלול אבל הרעיון הזה נכנס לי לחלום בגלל שבדיקות מציאות אני כל הזמן מנסה לעבור ולהעביר את היד דרך חפצים :p אני מתקדם לאנשהוא?

silverhawk

New member
סביר יותר

שזה מראה שבדיקות המציאות הפכו למכאניות עבורך. חשוב לבצע את בדיקות המציאות ברצינות ולא לעשות אותן על אוטומט. מעבר לזה, אני ממש לא ממליץ על בדיקה של העברת ידיים דרך חפצים - סיכויי ההצלחה שלה בהחלט לא גבוהים. במקום זאת, אני מציע לך להשתמש בבדיקת הקריאה/השעון/מבחן ההיגיון. וכאמור, חשוב לבצע אותן כמו שצריך ולא באופן מכאני. בהצלחה!

f i n i k s

New member
עוד דבר!

אם לא היית מודע לשזה שזה חלום צלול אז זה לא היה חלום צלול... וכמו שרשמו לך כבר תעבור צורת בדיקה כי זאת כניראה לא מתאימה לך ואתה גם מבצע אותה לא כמו שצריך... אני תמיד ממליץ על קריאת טקסט פעמיים... אבל אם אתה נעול על השיטה שלך לפחות לפחות לפני שאתה הולך לישון תגיד לעצמך "הלילה בחלום אני יצליח לעבור דרך דברים ובזכות זה אני ידע שאני חולם" תחזור על זה מספר פעמים תשתמש גם בתירוצים כמו "הלילה אני יחלום שאני יעבור דרך דברים בגלל שיום שישי היום" או "הלילה אני יחלום שאני עובר דרך דברים כי מישהו הסביר לי על כך בפורום" שני הפעולות האילו ישפרו משמעותית את סיכוייך!!! בהצלחה!

למעלה