רמזור עם חיישנים

דיספליי

New member
רמזור עם חיישנים

אחת בלילה אתה רוצה לפנות שמאלה ברמזור וחיישנים מתחת לאספלט לא קולטים אותך . . מחכה ומחכה שתגיע מכונית כלשהי ונאדה אף מושיע לא מגיע מה אתה עושה?

אם פי 3

New member
2 אפשרויות ועוד אחת.

אם זה איזור הומה ומסוכן, ורק נטוש מהכיוון שלך, פונה ימינה, ומגחע לצומת מכיוון אחר.
אם זה איזור נטוש, פועל לפי חוקי התנועה התקפים באין רמזור (יש תמרורים) וחוצה בזהירות מירבית, תוך לקיחה בחשבון שאם יבוא מישהו בכל זאת, הוא לא חושב עליך (כדאי לשים לב למהלך הרמזורים, ולמצוא את נקודת הזמן הבטוחה ביותר).

למחרת, פונה לעיריה או למע"צ, שיכיילו את הרמזור גם לרכב דל מתכת. הם אמורים לעשות את זה.

בועז בר

New member
וגם...

נגיעה עם רגלית האמצע בדיוק בפס של החישן.
אין לי הוכחה מדעית לזה, אבל במספר לא קטן של פעמים שעשיתי את זה ברמזורים שמוכרים כסרבני-דו"ג, קיבלתי אור ירוק.

xfwind

New member

החולם 42

New member
הפעלת חישן.

בעבר כשרכבתי והיתה לי הבעיה שהוצגה וחבר מכונאי המליץ לקחת מגנטים חזקים כמו שהיו משחקים ילדים ולהצמיד אותם לרגלית וזה ממש פעל מעולה תנסה בהצלחה.

אם פי 3

New member
לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית

ברמזור "אצלנו", כל פעם עוצרת על המעויין של הגשש. לפעמים הוא כן מתחלף לי לירוק, לפעמים לא. אני לא לגמרי בטוחה שלא משנים את מהלך הרמזור (לפעמים על גשש, לפעמים לא, לפעמים ירוק כל מחזור שני וכו'). לרוב תוך שני מחזורים כן מגיע איזה רכב, ולשמחתי אני לא צריכה לבדוק את הנושא.

למעלה