רמה 36

assasian

New member
רמה 36

עליתי ל36 עכשיו ואני רוצה לעניין את זה בפורום למרות שזה פעם ראשונה שאני עושה את זה אז אני שם 4 תמונות

assasian

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

> יאללה תמזלטו אותי

מזל טוב, ובאמת כל הכבוד.

אבל, לא היה יותר נוח לשים את כולם בשירשור אחד. האמת זה גם יותר נוח לנו. ואני לא בטוח שמותר לפתוח כל-כך הרבה הודעות ראשיות שעוסקות באותו נושא. אבל זה לא מתפקידי, אבל מניסיוני בפורום הארי פוטר הספר,שאני בעצמי הייתי פותח המון הודעות על אותו נושא ובאותו עמוד, זה גרם ליעל להוציא עשן מהאוזניים ולרוץ אחרי כמו שור שהראו לו גלימה אדומה.

Don Nirtin

New member
תן לו להתפרע../images/Emo87.gif

הוא רק ילד בן 7 שעוד לא מבין בשרשורי תפוזבל...

לבנדר א

New member
וזה בדיוק הזמן ללמוד

אתם, יפי נפש שכמותכם, מוותרים לו. אבל אני עוד ארשה לעצמי לנזוף בו חופשי בפעם הבאה, כי עכשיו הוא יודע שהוא עשה טעות ואיך לתקן אותה. (לשרשר הודעות למקום אליו הם שייכות)

לבנדר א

New member
והתשובה

אם זה סתם מצברוח, אז אני פשוט עוצרת וחושבת- מה אני רוצה לעשות עכשיו, ממש עכשיו. ואז אני מסלקת מהראש את המחשבות האובדניות או את האנשים המעצבנים או את מה שלא הצליח לי ופשוט מתכרבלת עם משהו נחמד, כמו איזה ספר טוב.

גם לי קרה מקודם משהו דומה

בפורום "הארי פוטר הספר." וחשבתי שהיחסים שלי עם תפוז השתפרו. כנראה שהם החליטו להתעלל בי עוד קצת.

בד"כ אני מסכים לחלוטין.

יש המון חוקים בתפוז שלא ממש מקובלים עלי, אך דווקא "חוק השירשור" הוא רעיון גאוני ומצויין לדעתי. זה חוסך המון בלאגן, ועושה סדר בהודעות של האנשים. אני גם יסמתי זאת בקומונה שלי. אני לא בה חלילה לתקוף את הבחור, כולנו עושים טעויות, ובמקרה הזה הוא גם לא ידע שהוא עושה טעות. לכן, בחרתי להסביר בצורה קצת משעשעת, עם סיפור משעשע ממקרים שקרו לי. שאגב, הם נכונים. ( כולל העשן מאוזניים של יעל והרדיפה כמו שור וכו'...
) טוב נו, ניתן לו להנות מהספק.

icy woman

New member
חבר'ה, לא להילחץ

קודם כל, גלעד לא נעלב. נכון שהוא בן 7, יחד עם זאת, אכן הוא צריך ללמוד את חוקי המשחק (ולא רק בפורום). אז תרגישו חופשי להגיב (רק בלי גסויות, הא???) חוצמיזה, אמא שלו לידו...

deisy

New member
מתי הוא בא אלינו? ../images/Emo8.gif

אז יסגרו העניינים... לגלעד לא צריך להסביר יותר מפעם אחת!

שון סלס

New member
מזל טוב לך

מזל טוב לך אחי אני מקווה שתקסח את המפלצות שם אני בחיים לא הייתי רמה כזאת ואני לא מכיר את התכושה של זה אבל תהנה גבר

למעלה