קצת תשובות
דרגון פיקיו אתה יכול ללכת, אבל רוב הסיכויים שאתה תמות תוך שנייה או פשוט לא תצליח להרוג בזמן את הבוס (נראה לי 40 דקות) אין מדריך לפיקיו, הולכים ל-NPC, עושים את הקווסט הקל, מקבלים סקיל כנפיים. אין לי מושג איזה סקיל של DW. להתאמן בגלאופרה, ספאם טוב, או ב-MP3, ספאם עוד יותר טוב. תמיד טוב ללכת לזאקום, אני משער לעצמי שתשרוד שם כי יש לך הרבה חיים. אבל אתה לא ממש תזיז לזאקום, כמובן שלא תצליח להרוג אותו סולו. כובע זאקום משיגים אחרים שהרוגים את זאקום, פשוט נופל ממנו כובעים, זה לא קווסט שאחרי זה מקבלים זאקום או משהו כזה. אתה יכול ללכת למפה של זאקום, לרשום שם שאתה קונה זאקום RUN, שמישהו יצרף אותך לפארטי, ואם לא תמות בזאקום, תוכל להרים קסדה. כמובן שאתה צריך לעשות את הקווסטים לפני, יש את המכרה שאין לי מושג איך לעשות לבד, אבל בכללי צריך לשם 2 אנשים בשביל לעשות את זה, תצתרך לבקש ממשהו עזרה. אחרי זה יש 2 מפות של ג'מפ קווסט קשה ומציק אחרי זה תצתרך 30 שיניי זהב מזומבי מכרות, שהם לרמה 130 נראה לי. ברמה 100 אתה תעשה עליהם MISS, אז תצתרך לקנות ממישהו ב-FM. (בדרך כלל שן אחת עולה 200K) אם אין לך מישהו שיעזור לך, פשוט תחסוך 70 מיל ותקנה זאקום, אם תחפש ממש טוב תוכל למצוא ב-50 ומשהו מיל. בגלל שזה לא דמות שמגיע רחוק, הייתי ממליץ לא לחסוך לכאוס זאקום, שאם תחפש טוב תוכל למצוא אחת מתחת לממוצע שעולה 140 מיל. (מתחת לממוצע עדיין טובה יותר מהזאקום הרגילה)