רמה 100- שאלות

volldemort1

New member
רמה 100- שאלות

אני עידן )volldemort13(, אני dw והגעתי לרמה 100. יש לי כמה שאלות שקשורות לרמה 100: -למישו יש מדריך לdragon pq? -איך אני משיג את הסקיל החדש? (אני DW). -איפה כדאי להתאמן? -כדאי לי ללכת לזאקום? -איך משיגים כובע זקום? (הכוונה ממשימה, לא מקנייה).

btekx

New member
לא ממליץ לPQ DRAGON

אולי זה פתוח לרמה 100 אבל ממליץ לשחק מרמה 120-140 ולמעלה... תלוי עבודה וכמות ציוד... אפשר ללכת לזאקום (לא לכאוס,) רק צריך פארטי (וכן מזאקום מפיל כובע זאקום, כלומר זה לא ממשימה אלא ממפלצת...)

מ י ל ר

New member
קצת תשובות

דרגון פיקיו אתה יכול ללכת, אבל רוב הסיכויים שאתה תמות תוך שנייה או פשוט לא תצליח להרוג בזמן את הבוס (נראה לי 40 דקות) אין מדריך לפיקיו, הולכים ל-NPC, עושים את הקווסט הקל, מקבלים סקיל כנפיים. אין לי מושג איזה סקיל של DW. להתאמן בגלאופרה, ספאם טוב, או ב-MP3, ספאם עוד יותר טוב. תמיד טוב ללכת לזאקום, אני משער לעצמי שתשרוד שם כי יש לך הרבה חיים. אבל אתה לא ממש תזיז לזאקום, כמובן שלא תצליח להרוג אותו סולו. כובע זאקום משיגים אחרים שהרוגים את זאקום, פשוט נופל ממנו כובעים, זה לא קווסט שאחרי זה מקבלים זאקום או משהו כזה. אתה יכול ללכת למפה של זאקום, לרשום שם שאתה קונה זאקום RUN, שמישהו יצרף אותך לפארטי, ואם לא תמות בזאקום, תוכל להרים קסדה. כמובן שאתה צריך לעשות את הקווסטים לפני, יש את המכרה שאין לי מושג איך לעשות לבד, אבל בכללי צריך לשם 2 אנשים בשביל לעשות את זה, תצתרך לבקש ממשהו עזרה. אחרי זה יש 2 מפות של ג'מפ קווסט קשה ומציק אחרי זה תצתרך 30 שיניי זהב מזומבי מכרות, שהם לרמה 130 נראה לי. ברמה 100 אתה תעשה עליהם MISS, אז תצתרך לקנות ממישהו ב-FM. (בדרך כלל שן אחת עולה 200K) אם אין לך מישהו שיעזור לך, פשוט תחסוך 70 מיל ותקנה זאקום, אם תחפש ממש טוב תוכל למצוא ב-50 ומשהו מיל. בגלל שזה לא דמות שמגיע רחוק, הייתי ממליץ לא לחסוך לכאוס זאקום, שאם תחפש טוב תוכל למצוא אחת מתחת לממוצע שעולה 140 מיל. (מתחת לממוצע עדיין טובה יותר מהזאקום הרגילה)

volldemort1

New member
משימות

לא הבנתי איך עושים את המשימות לזאקום... מה אמורים לעשות? ומאיפה אני אמצא שותף? כדי ללכת לזאקום צריך לעבור את כל המפלצות החזקות בדרך? רמה 94 יכול לעשות את המשימות לזאקום?

מ י ל ר

New member
אפשר להכנס לזאקום מרמה 50

אפשר שבישופ שנמצא שם ייעשה לך דלת. בשביל זה אתה צריך חברים שיכולים לעזור לך. בלי חברים קשה להסתדר לבד. ואני לא יכול לעזור לך באיך למצוא חברים במשחק, זה כול אחד וה״שיטות שלו״. יום אחד הוספתי לבאדי ליסט שלי קוסם קרח רק בגלל שיש לו כובע ריברס והוא נראה מגניב, הבן אדם הזה עזר לי כמה פעמים למצוא ספוטים בפרי מארקט. אי אפשר לדעת למי יש מה...

מ י ל ר

New member
יום אחד התאמנתי עם דואל בלייד ב-tot

ואחרי הרבה זמן שהייתי מדבר איתו הוא עזר לי לעשות את הקווסטים של זאקום, הוא עזר לי בקווסט הראשון במכרות. וזה היה ברמה 14x.

צ ל י ל 8

New member
לגבי הסקיל של DW לרמה 100..

אתה צריך לחזור לעיר של הסינגוסים. זה שעשה אותך לעבודה ייתן לך ללכת להרוג בוס במפת האימונים (שמאלה מהעיר) בקומה השלישית. כשתסיים להרוג אותו הוא יפיל דרופ שאותו צריך להחזיק לNPC של העבודה ותקבל את הסקיל BRANDISH שלא תשתמש בו בכלל אגב, רק בבוסים. לא מכירה את DRAGON PQ. בחיים לא עשיתי אותו
כדאי להתאמן בפיראטים במו-לנג עד רמה 110 ואז בדואל פיראטים בלודי. כובע זאקום אתה יכול להשיג או ב-FM (שזו השיטה הכי יעילה וקלה) או ללכת לראן של זאקום אחרי שעשית את 3 המשימות שלפני כן (אחת תצטרך עזרה בלאסוף מפתחות, שניה זה 2 משימת קפיצות די קשות ושלישית 30 שיני זהב שאין מצב שברמה שלך אתה יכול להשיג לבד, אלא לקנות ב-FM ב-150K לאחד בערך. כמו שאמרתי-יותר קל לקנות)

למעלה