רמה תפקודית

שלומות0

New member
יש עוד מקומות כאלו

הם ממש לא היחידים, לצערי גם יש מקומות ומכונים פרטיים שהם לא יותר טובים כי העובדים שלהם עובדים במערכת הציבורית והם חוששים גם בפרטי לכתוב דברים ש"המערכת" לא תאהב, כל הסיפור הזה
זו שערורייה אחת גדולה, הכל עובד לפי יד אחת מכוונת!!!!!!!!
כולם עובדים בשיתוף פעולה עם כולם!!!!!!!
אבל אם את איזו עורכת דין או רופאה הם יזהרו מאוד ואת לא תחשפי למצבים כאלו ואפילו לא לטיפת טרטור ! כי את מראש בעמדת כוח!
מאוד מאוד עצוב שזה המצב!
ואל תתרגשי את עוד מעט תראי כאן תגובות שלא יסכימו איתי על הדברים שכתבתי כאן, יש כאן גולשים שמגנים מאוד על אנשי המקצוע ועל "המערכת"...

schlomitsmile

Member
מנהל
נראה לי ששווה לקבל יעוץ משפטי מאחד הגופים שנותנים יעוץ וליווי משפטי חינם ל"כוחותינו"-
בזכות
קול הזכויות
הקליניקה המשפטית בבר-אילן.

קישורים תמצאי בקישורי הפורום, סעיף 'ארגוני תמיכה'.
אם תלכי שם לאיבוד, אל תתביישי לשאול

אני לא חושבת שאפשר לדבר על רמת תפקוד הגיל הזה

במיוחד לפני שהתחלתם לטפל בה. רמת אי קיו אי אפשר למדוד אצל ילד קטן עם בעיות תקשורת.
בעקרון אף אחד לא באמת קובע רמות תפקוד. מדברים על זה כאשר מגיעים למצבים שונים. רמת תפקוד יכולה להשתנות מהר מאוד לשני הכיוונים. אצל רוב הילדים בספקטרום יש שינויים עונתיים ברמות תפקוד (בן שלי למשל מתפקד הרבה יותר טוב בחורף ובקיץ מאשר בסתיו ובאביב).
לדעתי בגיל כל כך צעיר אין לך שום סיבה לדאוג ולחשוב על רמת תפקוד. באבחון יגידו לך באילו תחומים היא מתקשה ואת צריכה להתאים תוכנית טיפולית לצרכים של הילדה. ככל שהיא תגדל את תראי יותר בבירור את התפקוד שלה.
בן שלי תפקד בדיוק כמו הבת שלך בגיל הזה, בגיל 5.5 רמת אי קיו שלו נמדדה 120 (הוא ילד מאוד חכם), היום הוא בן 9 לומד בבית ספר רגיל, תלמיד מצטיין, סגר פערים מבחינה שפתית, מבחינה תקשורתית מתפקד בינוני ונזקק לתיווך צמוד של מבוגר באינטראקציות חברתיות עם ילדים ואנשים לא מוכרים.

למעלה