רמה רוחנית

kikona126

New member
רמה רוחנית

ראיתי שהיה פה בעבר דיון בנושא נשמה גבוהה

ורציתי לדעת מהי לדעתכם רמה רוחנית? איך אנשים יכולים לדעת מה הרמה הרוחנית שלי? ומה הרמה הרוחנית שלי אומרת עלי?
מה זה אומר כשאומרים על מישהו שהוא ברמה רוחנית גבוהה? האם בן אדם יודע מה הרמה הרוחנית שלו?

לא תמיד אפשר לדעת לדעתי

מאחר שעבודה ופעילות נעשתה גם בגלגולים קודמים לדעתי זה יכול להגביה את הנשמה כך שגם אדם שמתנהג לא בצורה מוסרית בגלגול הזה עשוי לסחוב נשמה גבוהה בגלל עבודתו מגלגול קודם. אבל קל להתדרדר חזרה גם. לדעתי המקומות שעבדו עליהם טוב יתבטאו באופי למשל אם יש אדם מוסרי שהרצון להיות מוסרי בא לו בקלות כנראה שהוא חיזק את זה בגלגול קודם אבל כמובן שהוא יכול להתדרדר בחזרה בכל זאת יש בחירה עדיין בחיים האילו. אולי לנשמות גבוהות יש גם אולי הבנות וידע גבוה יותר. לדעתי בגלל כל מיני מסיחי דעת משקעים רגשיים ופלונטרים אילו ואחרים של אנשים עם עצמם לפעמים הם עיוורים גם לידע שהם מביאים איתם

elar84

New member
אני יכולה להגיד לך

שאני יודעת את כול הדברים האלו בגלל כול מיני מתקשרות שמסייעות לי ואומרות לי.
האם זה שאתה נשמה גבוהה בחיים הלאה עושה אותך משהו אחר?
לדעתי הרבה פעמים בעיקר כשאתה צעיר לא פשוט לך להיות נשמה גבוהה, אתה לא מבין את עצמך ויש בך מאבק בין החיים עצמם, החברה לבין מה שאתה מרגיש בתוך עצמך.
רק בשלות והכרה שלך את עצמך ואת העובדה שאתה נשמה גבוהה, יכולות להוביל אותך למחוזות ניפלאים.
הכול זאת עבודה עצמית. לדעתי אדם יכול להיות נשמה גבוהה ולסבול בעולם הזה יום יום... או להיות נשמה גבוהה ולעשות חיל.

בעיניי רמה רוחנית גבוהה פרושה

הנכונות והבשלות של האדם לראות את החיים ולחיות את החיים מנקודת מבט גבוהה גם מעבר רק לפני עצמי וגם מתוך רצון לא לפגוע באחר ולהטיב עם האחר
השאיפה לאיזון וחתירה לעולם טוב יותר ברמה הכי בסיסית של יחסים עם שכנים ובעלי חיים
העצומה באה עם האמונה שכל דבר קורה לטובה וקבלת הקשיים והתמודדות איתם לא מתוך חולשה אלה מתוך עוצמה

רותי 11

New member
אני לא חושבת שאנחנו יכולים באמת לדעת

מה הרמה הרוחנית שלנו
להבדיל מהרמה הנשמתית
ששם כן יש יותר יכולת לדעת
ואת זה יודעים בדרך כלל על פי
צבע הנשמה שזה מעיד על הרמה
של אותה נשמה
וצבעי הנשמה הן כמו צבעי הצ'אקרות

רותי 11

New member
הרמה הרוחנית שלנו מתבססת על הרבה

נתונים ולא רק נתון אחד היא מתבססת לא רק על
ההתנהלות שלנו כאן אלא על המכלול שלנו ואנחנו
מכלול אחד גדול של חלקים ועל הסינכרוניות שיש
לנו עם אותם חלקים ואחד הדברים שהכי מובילים
אותנו למקום הזה זה מודעות רוחנית גבוהה מאוד
ויישום אותה מודעות משום שלא מספיק רק לדעת

לגבי רמה רוחנית

לדעתי זה פחות לראות את עצמך בסיטואציה ויותר את התמונה הגבוהה יותר
לראות גם את הסיבות של האחר ואת הסיבות שלך ומה נכון לעשות .
זה בסדר שיהיו רגשות ארציים ונמוכים יותר כמו כעס ורגשות עויינות. אבל חשוב לנסות למתן את התגובה כלפי האחר. למשל לעבד את הרגשות עם עצמך ואחרי שהתמודדת איתם לנסות לבחור בתגובה הנכונה לפעמים עדיף להשהות תגובה או תשובה כי אחרת היא תתחרבש מרב עודף רגשי
לדעתי ככול שמתרגלים את זה נהיים מיומנים יותר. וזה קשה אבל לאט לאט זה נטמע וכשאת רואה שאת משתפרת בזה זה אומר לדעתי שהרמה הרוחנית שלך עולה

סורי לא ראיתי את השאלה על הרמה הרוחנית וגם

התפתחות רוחנית זה ללכת למעלה נגד עצמך במידה מסויימת כי זה לפעמים נגד האגו ונגד איזור הנוחות. אז כשאת לומדת גם לצאת מאיזור הנוחות זה גם סוג של התפתחות והתעלות רוחנית וזה מצריך עבודה כי זה דורש אנרגיה בעיקר לעומת האלטרנטיבה של להתעצל וללכת עם התוכנה המקורית. בעצם התפתחות רוחנית זה להשתנות לכיוון שאת רוצה מבחירה אחרי שקיבלת מודעות למצב וזה משנה אותך ואת מי שאת

בעצם זה

זה להשלים עם הלמטה ( ארציות רגשות אגו) אבל לשאוף ללמעלה זה האיחוד של שניהם שמיים וארץ תוך התכווננות לצמיחה

וזה גם

דורש אומץ. אומץ להסתכל לטווח ארוך מעבר לרגע הזה אומץ לנסות להתנהג לחשוב ולהרגיש אחרת לפי זה תדעי אם התפתחת רוחנית התוצאות מגיעות אחר כך

kikona126

New member
את יודעת מה הבעיה

שאני מגיעה לטווחים ארוכים מעבר לרגע זה (וזה לא נעשה במודע), אבל אחרי כמה זמן שם, הפחד מתחיל, כי תמיד יש את הפחד של "מה יקרה אם אני לא אצליח לחזור לפה ועכשיו"
אני אוהבת להיות שם, ההרגשה מדהימה! זאת מעין הרגשה של אושר ושמחה נצחית.
אני לא אשקר, עולות בי הרבה שאלות בקשר לעולם שלנו ומה שנהיה ממנו, ומצד שני אני אוהבת את מה שיש לי פה, את המשפחה, את החברים, את אורך החיים שלי, את העבודה שלי, אני שמחה ומאושרת (אולי לא אותה השמחה שהרגשתי שם) ואני לא רוצה לגרום לצער לאלו שפה.
ובעצם מה שאת אומרת זה שצריך שיהיה לי את האומץ הזה לחיות בשני המימדים, פה ושם. לדעת לתת זמן לכל מימד מבלי לותר על האחר.
&nbsp
זהו אכן השלב הבא אבל אני צריכה אומץ בשבילו

kikona126

New member
קוסמת התחברתי לתשובה שלך

אני חושבת שזאת דרך החיים שלי, אף פעם לא חשבתי שזה מראה על דרגה או רמה רוחנית. אלא על כבוד לאדם.
&nbsp
תודה

למעלה