רמה נמוכה

Happytom

New member
רמה נמוכה

טוב.
התקבלתי ללימודים במכללה השנה.
המקום מדהים.

אני חוזר ואומר, אינטלגנציה והצלחה בלימודים הן לא ערובות להצלחה בחיים. יתרה מכך, רוב האנשים המצליחים בחיים הם בעל IQ ממוצע וכאלה שלא למדו.

אבל כאשר בחרתי להכנס למוסד, רציתי להכנס לאווירה אינטלקטואלית, רציתי אנשים סביבי שיאתגרו אותי, רציתי אנשים חכמים (לא חכמים בידע) אני אוהב להקיף את עצמי באנשים אינטלגנטים בלי קשר להשכלה שלהם. גיליתי שהרמה של האנשים במכללה מאוד נמוכה.

אבל אני לצערי לא יכול מסיבות אישיות לגשת לפסיכומטרי ולגשת למוסד עם תנאי קבלה גבוהים יותר שבטוח בו יהיו אנשים ברמה יותר גבוהה.

אני הולך להכנס למכללה, ופוגש את אותם אנשים שהייתי עובד אים במסעדה או במכירות, נו באמת. כזאת שכונה. אז בשביל מה אני משלם? בשביל מה אני מקדיש תקופה מהחיים שלי? בשביל רמה של כיתת חשמל

oromer

New member
מנהל
התלבטתי אם להגיב

כי אתה כ"כ נעול על התפיסת עולם שלךאז לא ברור לי למה אתה שואל.

1. הצלחה בחיים זה עיניין יחסי. כל אחרת הצלחה.
2. באופן כללי יש כל מיני סוגי אינטיליגנציה. כל עוד תעשה משהו שיש לך יתרון יחסי בו, והיכולות המתאימות. סביר שתעשה אותו טוב
3. יש אנשים שלא למדו. אבל היה להם IQ גבוה ולכן הם הצליחו. סביר להניח שבלי שתיהם קשה להצליח. יש אנשים שהם כל כך אינטילגנטים שמקפיצים אותם כתות. כי הם לא זקוקים. אבל עדיין הם משכילים. כי הם יודעים ומבינים את מה ששאר האנשים צריכים שיסבירו להם. קוראים לזה גאונות, וזה חלק קטן מהאוכלוסייה.
4. אתה מחפש חברים חכמים, אבל לא בידע. אז במה בדיוק? אתה מחפש סביבה שתאתגר אותך, לרוב זו תהיה סביבה של אנשים משכילים.
5. אני לא יודעת למה אתה לא יכול לעשות פסיכומטרי. אבל יש עוד אלטרנטיבות. יש מכללות טובות, שאפשר בלי פסיכומטרי בתנאי שהבגרות טובה.
תכתוב מה אתה רוצה ללמוד, ואיפה אתה לומד עכשיו ואז אפשר יהיה להמליץ

ELLA1992

New member
אני אישית למדתי באוניברסיטה וגם שם היו לא מעט אנשים

שהרמה שלהם הייתה די נמוכה
תעשה הפרדה בין חכמה להשכלה
גם במכללות יש סטודנטים אינטליגנטיים
אל תשפוט אנשים רק עפ"י התנהגות בכיתה

antreprize

New member
אז לך לאוניברסיטה הפתוחה,

ואם תרצה תעבור משם לאוניברסיטה אחרת בלי פסיכמטרי.

למעלה