רמדיה..

יחבוקית

New member
רמדיה..

אני מחפשת כתבה על הרמדיה ועל הוויטמין בי 1 באנגלית[[אני משערת שכולם כאן יודעים על מה אני מדברת]] ועדיף אנגלית פשוטה עוד שאלה... כותבים ככה: vitamin b1 או b1 vitamin?
שלי

edlessme

New member
חלאות... רק בארץ חברה..

זה vitamin b1 תחפשי באתר של הג'רוסלם פוסט...

יחבוקית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo35.gifעוד שאלה...

אני צריכה לכתוב: בתמונה ניתן לראות תינוק, עם אימו, בעת ביקורו אצל הרופא, על מנת לבדוק אם יש לו מספיק ויטמין בי 1,לאחר שאכל כל חייו רמדיה צמחית. לאחר שגילו כי ברמדיה הצמחית אין ויטמין בי 1, מה שיכול להרוג את התינוק. בחרנו בתמונה זו מפני שלדעתנו, זהו נושא אקטואלי ומאוד חשוב. מישהו יכול לעזור לי לתרגם את זה לאנגלית
שלי

יחבוקית

New member
אין לי את התמונה...

אבל אני צריכה להסביר מה יש בתמונה בקיצור, בתמונה רואים תינוק בערך בן שנה עם אמא שלו, והם בתוך החדר של האחות

שעטנז

New member
אממ... הנה.

Picture: Baby on his mother's arms, during a checkout at doctor's office. זה בסדר?

יחבוקית

New member
כן תודה רבה!ועוד משהו...

צריך להסביר שהתינוק בא לבדיקה בגלל הבעיה עם הרמדיה ועם הוויטמין b1
שלי

Peace 0n Earth

New member
....

in order to check if he has enough vitamin b1 in his body. וזה נראה יותר מידי, ה-checkout ו-check, אז אפשר לשנות את checkout ל-visit.

שעטנז

New member
אויש שכחתי מזה.

Picture: Baby on his mother's arms, during a checkout at doctor's office; Mom rushed her baby after hearing about the lack of Vitamin B1, found in the vegetarian Remedia supplement.​

למעלה