היי
אין מחלקת הפרעות אכילה ברמב"ם.. (אם התכוונת ל"מחלקה" שזה אשפוז..)
יש מרפאה להפרעות אכילה ברמב"ם. (שאת באה כך וכך פעמים בשבוע או פעם בשבוע לשעה שעתיים, תלוי את מי יש לך לראות, והולכת..)
תהליך המיון הוא כזה:
את מתקשרת לשם או שהפסיכולוגית שלך או איזשהו גורם מטפל שולח לשם בקשה או מתקשר או משהו ואז הם חוזרים אליך טלפונית ושואלים כמה דברים לבצע הערכה של מידת המסוכנות שלך לעצמך כרגע ובהתאם ועל בסיס מקום שהתפנה קובעים לך אינטייק.... לרוב זה כעבור מ"ס חודשים.
האינטייק את צריכה לפנות יום שלם, את עוברת אצל אחות ודיאטנית, אצל סגנית המנהלת ואצל המנהלת (ואולי גם פסיכיאטרית..? אני כבר לא זוכרת..) וכולן חופרות לך... תהיי חזקה!!
+ את ממלאת מליון שאלונים במשך שעותתתת..
ואז, אחרי שאת מתחייבת לשיתוף פעולה וכל זה ומסבירה למה כדאי להם לקבל אותך הם מקבלים אותך (או לא.. אבל אם תהיי משכנעת במידה בינונית לפחות אז אין סיבה שלא)
ואז אומרים לך שיחזרו אליך שבוע הבא ומייבשים אותך חודש וחצי (חחחח סתם.. אני סתם מוציאה את המירמור שלי) ואז את מתחילה טיפול, אחות, דיאטנית, פסיכולוגית.. או לפעמים איזשהי קבוצת הכנה למי שהם סבורים שצריכה. יש גם קבוצת תנועה שאני לא יודעת על בסיס מה שולחים לשם.....
בעיקרון הטיפול מוגבל לשנה, והם טורחים להזכיר לך את זה כמה וכמה פעמים במהלך הטיפול, אבל לפעמים אם ממש מבקשים אז מאריכים לך עוד קצת לעוד שנה נגיד..
זהו.
(אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול..)