בתמונת מסך הם מוחקים את המעריצים והכסף שלא יראו כמה השאלה היא למה
H HaDaRoSh New member 2/8/06 #20 בתמונת מסך ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif הם מוחקים את המעריצים והכסף שלא יראו כמה השאלה היא למה
בתמונת מסך ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif הם מוחקים את המעריצים והכסף שלא יראו כמה השאלה היא למה
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 2/8/06 #21 איזה תמונת מסך../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo222.gif אני לא מבינה כלום אני מוגבלתתתתתת "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "
איזה תמונת מסך../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo222.gif אני לא מבינה כלום אני מוגבלתתתתתת "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא "
H HaDaRoSh New member 2/8/06 #24 חחחחח נווו ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif סתכלי מעליך כמה תגובות, יש תמונה מצורפת... זה תמונת מסך של מי ששם את זה אז הוא מחק את השורה שכתוב את הכסף שיש לו ואת המעריצים כדי שלא נראה הבנת ?
חחחחח נווו ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif סתכלי מעליך כמה תגובות, יש תמונה מצורפת... זה תמונת מסך של מי ששם את זה אז הוא מחק את השורה שכתוב את הכסף שיש לו ואת המעריצים כדי שלא נראה הבנת ?
H HaDaRoSh New member 2/8/06 #25 חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח