רמאות

yonatan519

New member
רמאות

דרך אגב אני לא יודע אם מישהו דיווח על זה בפורום אבל אני רוצה להזהיר אותכם. יש אנשים רמאים במשחק כמו שרובנו יודעים. יש דרך יחסית ישנה אבל עדיין עובדת והיא שאנשים עושים לכם TRADE ואז אומרים לכם באנגלית u want copy ur money? שזה אומר להכפיל את הכסף או ששואלים אותך show me ur stars שזה אומר תראה לי את הכוכבים שלך {טובי קומבי וכל אלה} ואז אתם מראים להם כי אתם לא חושבים שהם יכולים לקחת לכן את זה כל עוד אתם לא לוחצים TRADE ואז OK. אז הדרך של האנשים עכשיו שהם אומרים לך לעשות TAB TAB SPACE AND ENTER שזה עושה TRADE אוטומטי ואז הלך לכם כל מה שההראתם לאיש או הכסף. אני אומר לכם מנסיון אישי כי אי אפשר להחזיר את הדרים ופשוט פושטים רגל ואין טעם להתחיל שוב שאתה ברמה גבוה עם 0 שקל ובלי כוכבים.

oOsharyOo

New member
wtff??

מה רציני אתה עשית את מה שאמרו לךך?? מה שמת שם?? ואם פעם הבאה אומרים לכם משו כזה אז שימו איזה עץ מסכן ואז תתנו חח

היי את../images/Emo87.gif

ראיתי אותך ברחבת הPQ בלודי אבל ברחת לי לפני שהספקתי לפתוח חלון

oOsharyOo

New member
אהה באמת תתן לי תשם שלך שובב!!

והבאדי שלך ושלי מלאא נראה אני אמחק איזה מישוו חח לא שמתי לבב שהיית שמהה תתן לי תשם שלך ונדבר =P וואי ויונתןן אתה ממש מסכן אני כמעט נפלתיי בזה אאבל מזל שחבר שלי היה מחובר ושאלתי אותו והוא ממש הזהיר אותי יש לך לפחות תשם של הזבל שרימה אותך??

BigNir../images/Emo87.gif

אפילו שלחתי לך וויספרים שם ולא ענית. סינון כבד את עושה?

oOsharyOo

New member
חחח

לא ממש לאאא!! XDDD אני עכשיו יודעתת מי אתהה נכון עשית איתי ווינספרר אבל הייתי באמצע המשימה של הקראקק עוד שניה נפרדתי מכלל האחוזיםם שהצלחתי להשיגג ואתה ועוד 2 שיגעתם אותי חיחי אתה בווינספר השני בצ'אטט והשלישי בבאדיי XDD ואז שנגמר הפארטי השם שלך כבר נעלםם לאאחשוב תרשום ליי שוב ונעשה פארטי קוואסט ביחד ;]

אפשר ללכת לצד השני בקראק../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

ההתקפות של אלישאר לא מגיעות לשם עד שהוא בא

yonatan519

New member
כן

זה היה לפני כמה זמן שהייתי מתחיל.לא ידעתי איבדתי 1.5 מיליון וכמה חפצים לרמה 45

miss_t

New member
חבל ../images/Emo10.gif

גם עליי ניסו את זה אבל ההיגיון אמר שזה מוזר... אכן לחצתי טאב טאב ספייס- אבל אז שמתי לב שהסמן עומד על טרייד ואם אלחץ על אנטר אאבד הכל. בכל מקרה- מטעויות לומדים

למעלה