ניסיתי להפעיל קצת את האינטואיציה
הפכתי להיות מאוד עצבנית בשעות האחרונות, כ"כ ניסיתי להתאמץ כדי לנסות להעלות לכאן תשובה ראוייה,שברובה מסתמכת על השערותיי וקצוות מידע לא מושלמות שליקטתי. ואני עדיין לא מרוצה ממה שאכתוב כאן, כי אני עדיין לא מוכנה לרמה הזאת!!! מתברר שאין סוף לכמה עוד יש ללמוד בתחום. ולעיניין, התגדלות האותיות בדוגמא הספציפית מלווה בשסעים, שינוי נפח/צורה( בולט בעיקר בהדגשת הער והקמר), התפתלות/מדרגות ועוד, דבר שעשוי אולי להתפרש כנסיון לגלות התעניינות בסביבה ונדיבות כלפי הזולת (באופן לא מתוחכם) באופן אינטרסנטי, מתוך דחף פנימי לגלות נוכחות, לשפר את תדמיתו, להרשים, לזכות במעמד, להיות במרכז, להתבלט, לזכות באהבה והערכה, ואולי אף לנצל נצלנות סמוייה ותלותית את עמיתיו (כביכול) ולקחת את הקרדיט לעצמו. את ההתגדלות ניתן (אולי) אף לפרש כ: התגברות על חששות/משברים/מעידות/זמני מבוכה בעת גילוי אופיו האמיתי/חולשות תוך שמירה ,מאופקת ולא טבעית ,על תדמית חיצונית הגונה. כנסיון להטעות ולשכנע שעמדתו שלו היא זו הנכונה והמומלצת. כפיתוח ה"אני" ע"י חיפוי, הסתרה, נטייה שלא לחשוף את דמותו האמיתית , ולעיתים תוך כדי אדישות לצורכיהם של אחרים. ככשלונות בהסתגלות לאחר נסיון בלתי מוצלח להיות האחר. כאדם שמשתדל להיראות כלפי חוץ כבעל חשיבות, תוך כדי נסיון לבלום שקיעה למשבר/דכאון. כאדם הדורש תשומת לב והערכה כלפיו, תוך נטייה לנצל את הזולת מבלי לקחת בחשבון את רגשותיו של הזולת. כקונפליקט בין הציפיות המוגזמות מעצמו, לבין התחושה הפנימית שמלווה אותו (דימוי עצמי נמוך, מתחים, תחושת כשלון, ריקנות).