רם משעמםםםםםםםםםםםםםםם

Doctor Goblin

New member
דוקא דינגיס חאן

הוא דמות היסטורית מענינת מאוד. גם נכדו קובלאי שווה עיון והעמקה. כל דיון שאינו על יחסים רומנטים משעמם פה?

Doctor Goblin

New member
מנהיגי אימפריה מונגולית רחבת ידים

השפיעו על העולם שאתה חי בו הרבה יותר מאשר מתמודדי "האח הגדול".

Doctor Goblin

New member
מה הקשר?

מונגול הוא דמות דמיונית של מנהיג אימפריה בין גלקטית. אחד הארכי נבלים של סופרמן. כנראה שההשראה לשמו באמת נבעה מהאימפריה המונגולית. בן לעם המתגורר במונגוליה נקרא מונגולי. אני יהודי ישראלי.

איידן ב

New member
קודם כל דיברו על ג'ינגס חאן ולא דינגיס חאן.

שנית, השירים של רם משעממים רצח והאונס שלו לסובבים אותו לשמוע עותו מאוד מאוד קרצייתי! חוץ מזה הוא לא מזיק. קצת צבוע אבל לא מזיק. טוחן שניצלים ומבקש לרכוש מוצרים שלא נוסו על בעלי חיים.... אז תגידו שהוא חמוד אבל דיי אהבל צבוע.

איידן ב

New member
ואני קונה רק ארנבים...../images/Emo3.gif

האמת הטעם של ארנב הוא כמו של עוף.

פיש דוג

New member
הוא אוכל חיות ומבקש ממני לא לקנות שמפו שנוסה

על חתול ? למה לעזאזל אני אמור להקשיב לחמור הזה ?

צליל191

Well-known member
לאכול עוף זה לא שווה לניסויים על בעלי חיים

תחפש בגוגל קצת על ניסויים בבע"ח ותראה איזה סבל החיות האלה עוברות. מזעזע! אני אוהבת את רם על זה שנתן במה לנושא החשוב הזה!

פיש דוג

New member
הוא אמר משהו על ניסויים בשמפו לא ? מה זה פוגע

להם בפרווה ? אני לא מבין כאילו לא נראה לי שהפרווה של החיות שונה כל כך מהשיער שלנו. שזה אמור להזיק להן כל כך.

צליל191

Well-known member
אתה רציני?

זה לא האישיו אם הפרווה שונה או לא! העניין הוא שכולאים חיות בכלובים ומנסים עליהם תכשירים חדשים שגורמים להם לכוויות וכאבים עצומים. הרבה דברים ש"לא עוברים" את בעלי החיים (והרבה פעמים גורמים להם למוות) לא יוצאים לשוק. הם נמצאים שם בשביל שאנחנו נוכל לחפוף עם שמפו חדש או להשתמש באודם. נורא.. יש תכשירים שלא נוסו על בעלי חיים והם מסומנים בציור של ארנב עליהם. הם לא פחות טובים מאחרים.

פיש דוג

New member
יש פה אי הבנה אני לא שונא חיות ולא שם אודם.

בשמפו שלי יש ציור של לימון והוא בצבע כחול. אני צריך להסתכל עם יש לו ציור של ארנב, כי השמפו נראה לי ידידותי לסביבה. פעם הבאה שאני ילך למכולת אני יבקש שמפו עם ארנב.

תסתכל קצת באינטרנט

ותבין מהר מה בדיוק עושים שם. אגב, משהו שמצחיק אותי... סיון היא סטודנטית לחקר המח, ועד כמה שידוע לי, גם הם מבצעים ניסויים בבע"ח.

Doctor Goblin

New member
זו השוואה מעיקה

יש מבחנים של סבירות והשקעה. טבעונות היא ויתור משמעותי וקשה בהרבה מאשר ויתור על מוצרי קוסמטיקה שתוכננו בצורה לא אתית. זה שמוותר על השני לא חייב לותר בהכרח על הראשון - וזה לא הופך אותו לצבוע. באותה מידה אתה יכול לכנות כל מי שמדליק נרות שבת או מקדש בשבת צבוע על כי הוא לא מקיים תריג מצוות כהלכתן.

למעלה