מונגול הוא דמות דמיונית של מנהיג אימפריה בין גלקטית. אחד הארכי נבלים של סופרמן. כנראה שההשראה לשמו באמת נבעה מהאימפריה המונגולית. בן לעם המתגורר במונגוליה נקרא מונגולי. אני יהודי ישראלי.
שנית, השירים של רם משעממים רצח והאונס שלו לסובבים אותו לשמוע עותו מאוד מאוד קרצייתי! חוץ מזה הוא לא מזיק. קצת צבוע אבל לא מזיק. טוחן שניצלים ומבקש לרכוש מוצרים שלא נוסו על בעלי חיים.... אז תגידו שהוא חמוד אבל דיי אהבל צבוע.
זה לא האישיו אם הפרווה שונה או לא! העניין הוא שכולאים חיות בכלובים ומנסים עליהם תכשירים חדשים שגורמים להם לכוויות וכאבים עצומים. הרבה דברים ש"לא עוברים" את בעלי החיים (והרבה פעמים גורמים להם למוות) לא יוצאים לשוק. הם נמצאים שם בשביל שאנחנו נוכל לחפוף עם שמפו חדש או להשתמש באודם. נורא.. יש תכשירים שלא נוסו על בעלי חיים והם מסומנים בציור של ארנב עליהם. הם לא פחות טובים מאחרים.
בשמפו שלי יש ציור של לימון והוא בצבע כחול. אני צריך להסתכל עם יש לו ציור של ארנב, כי השמפו נראה לי ידידותי לסביבה. פעם הבאה שאני ילך למכולת אני יבקש שמפו עם ארנב.
יש מבחנים של סבירות והשקעה. טבעונות היא ויתור משמעותי וקשה בהרבה מאשר ויתור על מוצרי קוסמטיקה שתוכננו בצורה לא אתית. זה שמוותר על השני לא חייב לותר בהכרח על הראשון - וזה לא הופך אותו לצבוע. באותה מידה אתה יכול לכנות כל מי שמדליק נרות שבת או מקדש בשבת צבוע על כי הוא לא מקיים תריג מצוות כהלכתן.