רם משעמםםםםםםםםםםםםםםם

פיש דוג

New member
מספר לנו סיפורים על ג'נג'ס חאן, הגרמני הזה

נראה כמו הדג פילה ששוכב לי במקפיא.

מיק101

New member
../images/Emo88.gifתעמדי בתור

אגב, נדמה לי שרם הוא אוסטרי - לפחות בגלל הכובע הטרולי שהוא חובש - נראה לי כך

איידן ב

New member
אבל הוא משעמם תיכו... אני מהופנט מליהיא.

היא מעלה חיוך על פני עם הצחוקים שלה ושמחת החיים שלה. כמה פלפל יש בבחורה הזאת.

תשמע, אותי הוא מרתק. הוא מצליח להוסיף תכנים

שאף אחד מלבדו לא מסוגל. ובוא נודה באמת, להרים את רמת האנטלגנציה שם, אני אוהבת מאוד את תכונותיו כאדם, הוא נפלא.

איידן ב

New member
יש לו בעייה בכישורי חיים וביחסי אנוש. אדם יכו

יכול להיות אינטילגנטי אבל מבחינה ריגשית להיות ממש בפיגור. עתי אינטילגנט, ליהיא מאוד אינטילגנטית, פרידה אינטילגנטית, אלעד אינטילגנט ויש עוד כמה אבל יש להם בעיה ביחסי אנוש כך שעם כל הכבוד לאינטילגנציה שלהם, אפשר להקיא מההתנהגות הנלוזה שלהם, מצרות העין והכוחניות שלהם. אומרים שדנה אינטילגנטית, אבל אני לא מסוגל לשמוע אותה. היא כל כך דוחה בעיני שהתכנים שהיא מביאה כמו ההתעסקות בעצמה מגעילים ומשעממים בעיני. חבל שהיא לא יודעת שהיא ממש לא מושכת ולא יפה גם עם הבלונים שהיא הצמידה לחזה.

לרם יש בעיה? הוא כל כך אנושי, ובניגוד מוחלט

לתבנית הראשונית שניתן בקלות לתבנת אותו ה-גרמני הקר והמנוכר, הוא מפגין רגישות לכל ניואנס כמעט עם כולם. והוא חם, מפגין חמימות עדינה ומנומסת. לגבי דנה, אני מסכימה לחלוטין, ואיני רואה בה אנטלגנטית, אלא פסואודו-אנטלגינטית. אלעד אכן אנטילגנט, ולא פעם אני מוצאת עניין בדבריו. גם בפרידה. ליהי לחלוטין לא. ובאשר לרושם הכללי שלך מהדמויות, אני מזדהה עם זה

Doctor Goblin

New member
אם הייתי נכנס לבית

הייתי מנסה ללמד את גקי את עקרונות תורת הקוונטים. זה היה סוג של אתגר לא פשוט, כמובן, אבל לדעתי הייתי מצליח. יש לו דמיון רחב, וזה ממש חשוב להבנה מדעית.

Doctor Goblin

New member
תורה מדעית

שעוסקת בעקרונות המכניקה והדינמיקה (כלומר חוקי תנועה) של גופים קטנים מאוד (תחשוב בסדר גודל של אטומים ומטה)

פיש דוג

New member
אטום זה לא דבר גדול, פיצוץ ענק כזה ? אני

ראיתי בטלויזיה שזרקו על הסינים וכולם מתו.

Doctor Goblin

New member
לא, אתה מתבלבל עם פצצה אטומית

זו פצצה שמסתמכת על ביקוע גרעיני אטום אורניום. טווח ההשפעה שלה באמת גדול מאוד, אבל האטומים עצמם קטנים מאוד. והיא נזרקה על יפן והם היו רחוקים ממות כולם. להפך, הם התאוששו במהירות מפתיעה והפכו למעצמה עולמית.

למעלה