רם מור 10.91 באליפות העולם לנוער, לא עלה לשלב הבא. סביר להניח שאם היה משחזר את שיאו היה עולה..
T t o c o New member 13/7/04 #1 רם מור 10.91 באליפות העולם לנוער, לא עלה לשלב הבא. סביר להניח שאם היה משחזר את שיאו היה עולה..
B Ben Joshua New member 13/7/04 #5 בהחלט מדהימה אפשר לקבל את הקריטריונים להשתתפות באליפות הזאת? כי אני רואה שיש שם גם נערים עם שיאים אישים מעל ל11 וגם כאלה עם שיאים מעל 11.5 (!!)
בהחלט מדהימה אפשר לקבל את הקריטריונים להשתתפות באליפות הזאת? כי אני רואה שיש שם גם נערים עם שיאים אישים מעל ל11 וגם כאלה עם שיאים מעל 11.5 (!!)
T t o c o New member 14/7/04 #9 הקריטריונים הם של האיגוד של ישראל אם אני לא טועה לכל מדינה קרטריונים משלה
G GK2670 New member 14/7/04 #11 חבל שזה ככה.. היה שם אחד עם 12.8 והיה רשום PB שזה עלוב!!!! גם ככה זה היה באליפות העולם לבוגרים עם הרצה האפגנית הזאת... מה שחבל זה שאם כל מדינה יכולה לקבוע לעצמה קריטריון אז יכלו בכיף לשלוח אנשים עם 11.10 ואז היתה לנו נציגות יותר גדולה
חבל שזה ככה.. היה שם אחד עם 12.8 והיה רשום PB שזה עלוב!!!! גם ככה זה היה באליפות העולם לבוגרים עם הרצה האפגנית הזאת... מה שחבל זה שאם כל מדינה יכולה לקבוע לעצמה קריטריון אז יכלו בכיף לשלוח אנשים עם 11.10 ואז היתה לנו נציגות יותר גדולה