רם אורן

פסנתרן

New member
רם אורן

היי לכולם, הנני ממליץ בחום על ספריו של רם אורן.לא משנה איזה ספר תיקראו. אין לי ספק שאם היו שואלים אותי מה הייתי לוקח לאי בודד?הייתי בלי לחשוב, פעמייים לוקח את אחד מספריו של רם אורן. סיפוריו,מסופרים בצורה קולחת ומעניינת מאוד. לכן אוצו רוצו לספריה ותקחו את הספר למיטה עם איזה כוס יין,וסיגריה למי שבגיל המתאים לך. ותהנו

אני דווקא לא התלהבתי

בעבר קראתי כמה ספרים שלו ולא ממש התלהבתי מהם במיוחד. אולי "אות קין", שאותו אהבתי יותר, אבל באופן כללי לא מצאתי משהו בספרים שלו.

einat-z

New member
כל כך הרבה דיברו עליו...

אז הייתי חייבת לנסות. הראשון שקראתי היה יותר טוב מהציפיות הנמוכות שלי, אולי זה היה אות קין. השני שקראתי היה מתחת לכל בקורת. אולי הביטוי "ידיו המסוקסות" לא הופיע שם, אבל היה מתאים. בגלל הפער הזה, ניסיתי עוד אחד. הוא היה באמצע. ולא עוד. אם נתקעים על אי בודד, אפשר לקרוא. אבל באופן יזום לקחת את הספר לאי בודד? לפחות לא נצטער אם נצטרך להשתמש בנייר כדי להבעיר מדורה...

ביאנה

New member
אות קין

ספר יפהפה ומדהים! ממש ממש אהבתי! איזה עוד ספרים טובים יש לאורן? אהבה בדלתיים סגורות יפה? אדם וחווה? על מה הייתם ממליצים לי מספריו של הסופר הזה? ביאנה

Boojie

New member
בררררר...

יצא לי, לצערי, לקרוא רק ספר אחד שלו. בתור חובבת סו גרפטון וספרי מטוסים אחרים, אמרתי מה יש, ננסה. נורא. כתוב רע, יכול לשמש כחומר לימוד ל"איך לא כותבים" - כל הטעויות שאוהבים להדגיש במדריכי כתיבה נכונה מופיעות שם. הדמויות שטוחות, לא אמינות ולא סבירות, העלילה קלישאית ומשעממת, הרדידות נוטפת מכל דבר שם. אם יש דבר שעושה לי רע, זה ספר שכתוב בצורה שגורמת לי להרגיש שמזלזלים בי. והספר הזה בהחלט גרם לי להרגיש ככה. ממש אין לי כל כוונה לקרוא עוד ספר שלו.

ביאנה

New member
בוג´י

איזה ספר קראת? יכול להיות שבחוסר מזל בחרת ספר שהוא לא טוב אות קין ספר מאוד עלילתי ובכלל לא הרגשתי שמזלזלים בי אורן הוא לא סופר דגול אבל יש לו ספרים די מעניינים וטובים ביאנה

Boojie

New member
אני לא ממש זוכרת את השם שלו.

אבל כשסופר כותב כל כך גרוע, ממש קשה לי להאמין שהוא יכול להשתפר במידה שתהפוך אותו לסביר בעיניי.

ציפי ג

New member
קראתי ספר שלו

באמת אות קין, רציתי לדעת - הכצעקתה. נגמר מהר, משקל כבד, לא זוכרת ממנו כלום. אבל אינספק שיש אנשים שאוהבים את ספריו. בדיוק מהסיבות שנקבתי - נגמר מהר, משקל כבד, לא זוכרים ממנו כלום. אז מי שאוהב - אני משערת שיש עוד כמה בדרך, וצפויה לכם הנאה לאורך שנים.

מ ש

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין

לדעתי הוא אחד הסופרים הטובים בארץ

למעלה