יש עדיין קורס רל"שים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
תחשוב טוב אם אתה רוצה את התפקיד הזה. בקצרה, זה להיות פקיד שנושא על עצמו את כל האחריות על הלשכה (לטוב ולרע, בעיקר לרע). ברוב המקרים, זה כלול בהמון לחץ, הרבה דברים על הראש, מעט מאוד זמן פנוי במהלך היום ושעות לא הכי נוחות (בלשון המעטה) ובקיצור, טחינה. בקשר לעניין הפיקוד, אתה תהיה אחראי על צוות הלשכה, אבל במקסימום תגיד להם מתי להגיע ומתי ללכת ותקווה שתקבל פקידים צעירים, כי רק עליהם עוד איכשהו תהיה לך מילה. בקיצור, או לחתום וויתור או לנסות להשתבץ כ-ע' רל"ש או משהו בסגנון. למשל אצלי בלשכה, יש קצינה בדרגת סרן, שהיא נחשבת לעוזרת המפקד/ רמ"ד ארגון (שם מונפץ לתפקיד, כי המפקד שלי נגד המילה ע'
) ואני נחשב לרל"ש, למרות שבפועל אני לא עובד יותר מהפקידות והשעות שלי הן יחסית סבירות ללשכה של תא"ל (בסביבות ה-8:00-18:00 אם אין משהו מיוחד. לפעמים אני גם יכול להרשות לעצמי לבוא ב-9:00-10:00 או לצאת מוקדם). אני עדיין חושב שזה משעמם ולא מתגמל, אבל לפחות אני בקריה
אגב, אני לא סיימתי קורס (העיפו אותי יומיים לפני הסוף) ואני ממלא תקן של רל"ש ודווקא רוב האנשים שהיו איתי בקורס, נהיו מש"קי בו"ם או פ. לו"ז בלשכות של תא"לים והמשהו כמו 2 אנשים, שנהיו רל"שים למהדרין (ולא בלאי כמוני
), יוצאים הביתה בערך מתי שאני כבר במיטה עם עין אחת עצומה.