רל"ש של תת אלוף?

EVE Lights

New member
ט-ח-י-נ-ה.

בד"כ (או לפחות ככה זה אצלנו) לתא"ל יש ע' שהוא בדרגת קצין (רס"ן) ומתחתיו הרל"ש שהוא חוגר. הרל"ש מארגן את כל הלו"ז, עושה טלפונים, טוחן את עצמו. השעות הן די מאוחרות... ויכולות להגיע מ-8 בבוקר עד 10 בלילה. הכל תלוי איך הלו"ז ומתי הספקת לסגור את הדברים האחרונים.. (נגיד יום חמישי) בקיצור, תפקיד טחינתי עם אחריות שלא לדבר על זה שמתחתיך יושבים עוד חיילים חוגרים שאתה כביכול אחראי עליהם.

ranzz

New member
סתם שאלה

החייל מתגייס כדי להיות רל"ש? ומפקד על חיילים שנמצאים בתפקיד הזה שנה שנתיים שנתיים וחצי? לא הגיוני (סליחה על הביטוי) יותר שהפקיד/ה הכי פז"מניק/ית יהיה הרל"ש?

העניין הוא שיש כזה דבר קורס רלשי"ם

עכשיוה קצינת מיון אמרה שאני לא יוצא לקורס וישר נכנס לתפקיד בגלל שאני פסול קורסים... שזה מוזר ביותר...

OM®I

New member
יש עדיין קורס רל"שים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תחשוב טוב אם אתה רוצה את התפקיד הזה. בקצרה, זה להיות פקיד שנושא על עצמו את כל האחריות על הלשכה (לטוב ולרע, בעיקר לרע). ברוב המקרים, זה כלול בהמון לחץ, הרבה דברים על הראש, מעט מאוד זמן פנוי במהלך היום ושעות לא הכי נוחות (בלשון המעטה) ובקיצור, טחינה. בקשר לעניין הפיקוד, אתה תהיה אחראי על צוות הלשכה, אבל במקסימום תגיד להם מתי להגיע ומתי ללכת ותקווה שתקבל פקידים צעירים, כי רק עליהם עוד איכשהו תהיה לך מילה. בקיצור, או לחתום וויתור או לנסות להשתבץ כ-ע' רל"ש או משהו בסגנון. למשל אצלי בלשכה, יש קצינה בדרגת סרן, שהיא נחשבת לעוזרת המפקד/ רמ"ד ארגון (שם מונפץ לתפקיד, כי המפקד שלי נגד המילה ע'
) ואני נחשב לרל"ש, למרות שבפועל אני לא עובד יותר מהפקידות והשעות שלי הן יחסית סבירות ללשכה של תא"ל (בסביבות ה-8:00-18:00 אם אין משהו מיוחד. לפעמים אני גם יכול להרשות לעצמי לבוא ב-9:00-10:00 או לצאת מוקדם). אני עדיין חושב שזה משעמם ולא מתגמל, אבל לפחות אני בקריה
אגב, אני לא סיימתי קורס (העיפו אותי יומיים לפני הסוף) ואני ממלא תקן של רל"ש ודווקא רוב האנשים שהיו איתי בקורס, נהיו מש"קי בו"ם או פ. לו"ז בלשכות של תא"לים והמשהו כמו 2 אנשים, שנהיו רל"שים למהדרין (ולא בלאי כמוני
), יוצאים הביתה בערך מתי שאני כבר במיטה עם עין אחת עצומה.

לא אכפת לי שזה טחינה

אכפת לי שזה לא יהיה משעמם ושזה לא יהיה להכין קפה. והחיים שאני אהייה אחראי עליהם... הם אמורים להיות "איכותיים" או פוצים כאלה כמו עובדי רס"ר.. בלי להעליב?

Some1here

New member
"החיים שאני אהיה אחראי עליהם" lol

ולא תאמין לי שאף חייל נורמלי עם פז"מ לא יתן לצעיר כמוך לפקד עליו. תשכח מלהיות רל"ש, מקסימום פקיד לשכה. או החייל היחיד בלשכה...

OM®I

New member
על הנייר הם אמורים להיות איכותיים..

אבל לא חסרים "פוצים כאלה כמו עובדי רס"ר", שיש להם קב"א 52+ ויודעים לשחק אותה כמו שצריך בראיון הקבלה...

OM®I

New member
לא ידעתי שלמאו"ג 366 יש ע' בדרגת

רס"ן.. אתה בטוח שהיא משם, כי נראה לי מוזר שאנשים מתרגשים משעות כאלה באוגדה...

OM®I

New member
ראבק.. תראה מה עשית ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שאלתי את EVE איפה היא משרתת, לא את "זריקת טטנוס"...

למעלה