רלוונטי בלבד

n o g a1

New member
רלוונטי בלבד

למערכת החינוך - האם לילד בית מתפקד או לא. אם הוריו חיים יחד , לחוד או בכל הרכב אחר - זה בגדר ידיעה בלבד. מכוון שמדובר על מספר כה רב של משפחות בהרכבים מגוונים הגיע הזמן שהמערכת תתייחס לכל הילדים באותה צורה. לא רוצה התייחסות יתר -רגישות , שונות , חריגות. רוצה כל ילד - עולם ומלאו והתייחסות לשונות בין הילדים באופן טבעי ולא על רקע מצב משפחתי של הוריו. לא רוצה שהילדים שלי יסתתרו או ישתמשו בעובדת הוריהם הורים גרושים כמשהו המקנה להם זכויות יתר במסגרת כלשהי- בכך אני מטפלת.... במידה שווה אין ברצוני ששום מבוגר החולף בחייהם במערכות השונות יעלה אף בזיק מחשבתו שמגיע לילדים שלי התייחסות מיוחדת (סליחה , קצת מיוחדים , הם מדהימים:) . הכיתות מלאות בילדים להורים גרושים , חד הוריות , ילדים מנשואים ראשוניים/שניים , של הבעל , של האם , לשעבר ..... כל ילד כזה חולף במערכת ורואה בדמיוני את החיוך של המורה אומרת "הוא הבן של הבעל לשעבר של אישתו השניה של האמא הנוכחית" או פשוט - חיוך מטופש - "הורים גרושים". מה זה חשוב???? אם הילד מתפקד כראוי, מה זה רלוונטי?

n o g a1

New member
זה שייך לשרשור אחר

בנושא "ילדים להורים גרושים". תסלחו לי , אהה? קטי - אשמח אם תדביקי לי בזמנך החופשי... סופ"ש מקסים לך

למעלה