רכשתי מחשב נייד ACER

אשבל1

New member
רכשתי מחשב נייד ACER

הסוללה נטענת לשעה ועשר דקות בלבד, האם זה בסדר? והאם ניתן לרכוש סוללה שנטענת לזמן ארוך יותר?

Y. Welis

New member
גם לויסטה יש חלק בהתרוקנות המהירה

אבל מנסיון עם מחשב של HP - נסה לרוקן את הסוללה *עד הסוף* (צריך לבטל את האזהרות והכיבוי האוטומטי שבא לפני שהיא מגיעה ל-0 אחוז), ולהטעין מחדש - פעמיים שלוש. זה עשוי לשפר את העמידות.

bar666xp

New member
אני אכה אותך.. לא 0% אסור! 2-3% אבל לא 0%.

0% להזכירך עשוי לגרום לסוללה לא להיטען... או בקיצור אסור שתא בסוללה יתרוקן מתחת ל0.5V אם אני זוכר נכון את הV.

Y. Welis

New member
בפרסאריו C500 היתה תוכנה לסוללה שביקשה בדיוק

את זה, ואכן אחרי מחזור ההטענה השלישי, היא כתבה שהסוללה מוכנה (והיא גם החזיקה יותר זמן מאשר מקודם). יתכן שזו היתה סוללה ספציפית לדגם הזה, אבל אולי יש כאלה. בכל מקרה כדאי לפני ההפעלה הראשונה לתת הטענה ארוכה.

bar666xp

New member
2 אפשרויות...

1. סוללת ניקל-קדיום {לא ניראה לי} 2. המעגל בסוללה מדווח בראש 0% כשיש בסוללה X%. סוללות LI-ION אסור להן לרדת מתחת לV מסויים בתא... אם יש לך חשק לקרוא הרבה.... http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_ion_battery משם אם אתה ממש רוצה כנס לקישורים... אפשר לעשות על זה עבודת מחקר שלמה ועוד לא נכסה עשירית מהמידע...

JLebowsky

New member
הורד את התוכנה

Notebook Hardware Control (או בקיצור NHC 2.0) מכאן. לאחר שתתקין אותה גש ללשונית Battery, בתחתית הלשונית יופיע הנתון Full Capacity אשר מראה כמה אנרגיה יכולה לאגור הסוללה. נתון תקין הוא פחות או יותר משהו בתחום 55,000 עד 80,000 mWh עבור סוללת 6 תאים. כמובן שככל שהערך גבוה יותר, זמן פריקת הסוללה ארוך יותר והמחשב יתפקד למשך זמן ארוך יותר. (גבוה=טוב , נמוך=רע)

bar666xp

New member
שעה+ עם WI-FI פעיל?

אם כן אז דיי סביר. נסה לכבות תיקשורת אלחוט {לפעמים צריך אפילו לעשות הפעלה מחדש למחשב כדי שהמד יתאפס}. אגב מדובר במדד תבדוק כמה אחוז מעבדת הסוללה ב30 דקות זה יתן אומדן כמה זמן הסוללה תחזיק באמת.

למעלה