רכשתי את RUDEBOX ו IBEY

רכשתי את RUDEBOX ו IBEY../images/Emo99.gif

ואפילו חשבתי שסוף סוף השמלתי את כל האלבומים של רובי, עד שנזכרתי לצערי שרק את הראשון עדיין אין.. עיניין של זמן
עדיין לא שמעתי את I've Been Expecting You אבל RUDEBOX פשוט מצויין! יצירת אומנות!! תגידו, משהו יכול לרשום לי את כל השירים שהם חידושים ב RUDEBOX? תודה!

Berliner star

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כדי לך לשמוע כבר את IBEY
אלבום מעולה!
ואתה צודק לגמריי לגבי רודבוקס, יצירת אומנות לשמה
החידושים- Lovelight Bongo Bong\ Je ne t'aime plus Never touch that switch (כימעט בטוחה
) Louise we're the Pet Shop Boys Kiss me תהנה מהדיסקים

תודה רבה../images/Emo13.gif בעקבות 90 ו 80 יש לי עוד שאלות../images/Emo13.gif

מה בדיוק היו היחסים שלו עם חברי להקת טייק תאת, כלומר, איך הם היו עם כל אחד ואחד, כי אחד הוא מציין שהוא שנא ואחד הוא מציין שהוא ממש אהב.. על מי מדובר? תודה

Berliner star

New member
רובי

לא ההסתדר עם כל חברי הלהקה.. זה הלך חצי חצי
הוא לא היה כל כך רציני, הוא היה יותר הליצן של הקבוצה והילד השטותניק, הוא היה הכי קטן בקבוצה, והשאר יותר רצו להשקיע בלהקה ופחות שטויות. אבל באיזה שהוא מקום, לפי דעתי כמובן, כולם אהבו את כולם
זה שהוא שנא הוא גארי בארלו שהוא בעצם היה הסולן שקיבל את רוב השירים, חוץ מכמה יחידים
זה שהוא אהב (ועדיין, הם נשארו חברים טובים
) הוא מארק אואן שבעצם היה הכי קרוב אל רובי בגיל- גדול ממנו בשנה

מצויין! מארק תמיד נראה לי הכי מצחיק וחמוד שם!

אגב, אני יודע שמשהו מטייק ת'אט יצא מהארון.. את יודעת במקרה מי מבין ארבעתם?

Berliner star

New member
זו לא

בדיוק יציאה מהארון אבל אני דיי בטוחה שאתה מתכוון לג'ייסון אורנג'

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif לא אני,

ולא אף אחד אחר שמע הודעת רישמית מג'ייסון אבל.. תמיד היו דיבורים על זה, גם בין חברי הלהקה אבל שום דבר רישמי
אני חושבת דווקא שהוא יותר בכיוון של B..

עפטוב

New member
אוי זה נושא לרוחי ../images/Emo3.gif

קודם כל רובי בהתחלה הסתדר עם כולם - אי אפשר להיות במשך 5 שנים 24 שעות עם מישהו שאתה לא אוהב. הסיפור הוא שרובי תמיד רצה לעשות יותר בלהקה, אבל נייג'ל העדיף לקדם את גארי, לצערי, לגארי המצב היה מאוד נוח. גם עם ג'ייסון רוב לא כל כך הסתדר, ג'ייסון אמר שלא היה משהו מסוים, פשוט הם מעולם לא התחברו. הווארד התייחס לרובי כמו אח קטן, ותמיד היה זה שהכי דאג לו (יש בינהם 8 שנים הפרש). ומארק.....אוי הסיפור עם מארק הוא מסובך, תמיד היו טענות שהם בכלל זוג, כיום ברור שלא, למרות שאיך נגדיר את זה, הם היו קרובים מדי. ולשאלתך השניה - ג'ייסון (באופן רשמי) לא הומו באופן מעשי - ברור שהוא הומו, הוא גילה שאני מעדיפה את התאום שלו והחליט שאין לו מה לחפש עם נשים
...

למעלה