רכלנים

touti

New member
רכלנים

מה היינו עושים בלעדיהם??? איך ייראה העולם בלי רכילות??

odery

New member
נראלי ש

זה היה מחייב אנשים להתעסק עם החיים שלהם,בטח היו יותר גרושים,יותר אלימות ויותר רוע בסביבה הקרובה.

touti

New member
ותמיד יש להם מה לטחון.

זה מה שמפתיע תמיד ימצאו סיפור עסיסי או ימציאו כזה.

פשושית37

New member
מה זה רכלנים?

לדאבוני מלאה הארץ בהם היא מתכלה והם לא כמו מכת צפרדעים

בורבה

New member
חומר למחשבה ../images/Emo17.gif../images/Emo63.gif../images/Emo70.gif

אדם, המספר רכילות עובר על איסור מפורש: " לא תלך רכיל בעמך ". רכילות יכולה לגרום אף להרג, לכן ציווי זה סמוך לפסוק: " לא תעמוד על דם רעך ".

מקורב לצלחת אמר ש...

המרק היה מגעיל... חבר קרוב-רחוק של הזוג הודיע בצער שהוא מעדיף להיות רחוק מאשר קרוב. ... מתה על הציטוטים האלו ממדורי הרכילות... "חבר קרוב מסר..." "גורם רישמי שלא בחר להזדהות..." "שכן אנונימי של הזוג ששמע" "מקורב לצלחת דיווח לכתבנו...". אף פעם אי-אפשר לדעת אם השמועה הנפוצה היא ממקורות יודעי דבר או מהמידע עפ"י רב סרן שמועתי שהעביר דרך חייליו... העיקר שהם אנונימיים ואנחנו בולעים בשקיקה כל פיפס של מידע...

ליגה76

New member
אם לא הייתה רכילות

וואו, העולם היה מדהים. הייתה אהבת חינם. אנשים היו מדברים ופותרים את רב הבעיות מבלי לרכל הבעיה, שאנשים היו אוכלים את עצמם מבפנים...

יש עולם בלי רכילות!!!

ניתן לעבור ניתוח על "מה יאמרו הבריות" וזהו, נגמלים מזה סופית!!! תגידו, השמועות משבוע שעבר.... מישהו זוכר על מה אני מתכוון, אההההה, זהו שכבר שכחתם (וגם אני כנראה) כך זה נראה מבעוד שבוע ועד לסוף ימות עולם. נו, באו נוסיף לזה עוד שבוע, וזהו נגמר ה"סיפור" הגדול הזה. בואו ונקבל החלטה: לא מתייחסים, לא מקשיבים, לא "אוכלים" את הלב, לא צריכים לנקום, לא צריכים לחשב חשבונות וכו' - הרווח כולו שלנו - החיים קלים יותר נקיים יותר ורגועים יותר. זה נשמע עבודת המדות, נכון. האמינו לי, זה גם אינטרס גשמי וחומרי לחלוטין, מי שיש לו את זה כיף לו, מי שאין לו את זה, הוא לעיתים אומלל. הוא מוותר על הפרטיות שלו, על העצמאות שלו!!! עד כאן בקיצור נמרץ. בהצלחה

סאני42

New member
אויש אני צריכה קורס מסיבי בנידון

גדלתי בבית שמה יגידו היה חשוב לא פחות מדברי אלוקים חיים. ואני מרדנית שכמותי סיפקתי כ.ףכ הרבה חומרים......... ועדיין מידי פעם מהדהד לי......."שלא יגידו.......... כאילו זה אפשרי.

סתם להזכיר לציבור מהי הגדרת רכילות...

כל דבר אשר אמירה שלו מביאה לידי ( וגם מגבירה ) שנאה ומדנים בין יהודים.

reo2

New member
לא רק...כל דבר שתגיד על השני זוהי רכילות גם

אם האמירה על השני היא לא אמירה רעה. רכילות מלשון מרכול... מה שכתבת מתאים יותר לדעתי ללשון הרע.

למעלה