רכישת Magic/Matrix Module

goikhman

New member
רכישת Magic/Matrix Module

1. MATRIX CAM זהה לחלוטין ל-MAGIC CAM, אותן תכונות בדיוק. משווק כאשר PENTA 1.09 כבר מותקנת בתוכו 2. ניתן להשיג ב "טלראן תקשורת", א"ת חולון, טל: 03-5565551 3. אני קניתי ב- 900 ש"ח ללא PROGRAMER 4. תהנו !!!

talmonim3

New member
כרטיס

האם יש לך גם כרטיסים תואמים האם בקאם הזה אתה יכול להכניס גם אירדטו וגם ויאקסס?

BlackAdder1976

New member
גנבים שודדים ומוצצי דם !!!!!!

שלום אולי קצת הגזמתי.....
.....(בעצם אולי לא.....) 900 ש"ח רק על הקאם ??? אין יותר בושה לאנשים !!! מגעילים !!! מושחתים נמאסתם !!!! במיוחד אתה מר טומי לפיד הזבל !!!! ושלא יעבדו עליכם !!! להתראות

talmonim3

New member
דורון- ומה בקשר לשאלתי

שאלתיך אתמול פרטים לגבי כוון צלחת הנה הודעתי הקודמת : ללא שמוש במכשור מקצועני כפי שיש לקרמר עם איזה מיכשור אתה משתמש כדי לקבוע את הדרום או את זוית ההרמה? לפי הנוסחא/שיטה שכתבת למה זה לקח לך המון זמן להתקין? האם תוכל לפרט קצת יותר איך אתה מכוון הצלחת- גם לא ממונעת צעד אחר צעד בתודה

bluemoth

New member
אולי תנדב מידע היכן זול יותר

זה זמו מה אני שולח הודעות בהן אני מבקש דורש ומתחנן לכל מידע היכן לקנות ציוד כמו קאמים כרטיסים וצורבי כרטיסים אז לפני שאתה מספר לנו כמה זה יקר אולי אתה או מישהו אחר יכול לעזור בעיצה היכן ניתן לקנות ציוד דרך האינטרנט ומה כדאי לקנות זאת כמובן בהנחה שלא כל מי שכותב בפורום זה הם בעלי חניות לציוד שעושים את כספם ממכירת כרטיסים צרובים ולכן לא ינדבו כל מידע !!!!

bbzion

New member
שלום בלומוטץ .

תראה לגבי קניה דרך האינטרנט מחו"ל יש בעיה גדולה. מניסיון שלי הם רוצים שתכניס כסף למספר חשבון שתקבל , פעולה זו מייקרת מאד את הקניה ,ואל תשכך משלוח . לכן הכי רצוי הוא למצוא מישהו שטס לחול ויכול להביא לך אישית . כל מה שנותר לך זה למצוא באינטרנט את החנות באותה עיר ולספק לנוסע פרטים וכמובן לציידו בכסף ובדף מודפס של הציוד אותו אתה מבקש. דרך אגב אני עשיתי כך , והדגשתי לחבר שטס שבכל חנות שהוא רואה צלחות וציוד לווינים שיברר עבורי כי היום לא כל חנות באירופה מוכרת צורבים וקמים כי זה נחשב ללא חוקי . את הממיר לוויני שלי ואת המג´יק קם כולל כרטיסים קניתי בצורה זו . בהצלחה !!!

bbzion

New member
שלום זכי.

לא הבנתי את תשובתך לגמרי !!! magic cam עולה בחול קרוב ל 200 יורו שהם 1000 ש"ח אז מה ההלם ? ומה קשור פוליטיקה (הגועל נפש ) כאן ????? להתראות .

למעלה