רכישת רכב חדש

orendror

New member
רכישת רכב חדש ../images/Emo73.gif

שלום אני לקראת רכישת רכב חדש. רכישת הרכב תמומן בחלקה כנראה מכספי זכויות למוגבלות בניידות לבני אלון. אני זכאי להחזר מסויים על המיסים של הרכב, כאן אני שואל איך מחשבים את סכום המיסים של הרכב, האם זה אחוז קבוע או שזה משתנה לגבי סוגים שונים של רכבים? כרגע אני נוסע במאזדה לנטיס, רכב חברה, הילד ישוב על כיסא בטיחות לילדים, הוא בן שלוש וחצי, מאוד צפוף לו המושב הקדמי מגביל את רגליו וגורם לו אי נוחות, כך גם במספר רכבים משפחתיים אחרים. אני מעוניין לרכוש רכב גדול משפחתי, לא וואן, שיהיה קודם כל בטיחותי, מרווח מאוד מאחור, תא מטען גדול שבין היתר יכיל כסא גלגלים ואביזרים נוספים. המכונית לפחות בנפח 2000 אבל לא הרבה יותר, גיר אוטומטי, מנוע גמיש וחזק שלא מתבלבל לפני שהוא מציית, שיחסוך בדלק ככל האפשר שיהיה אמין ושלא יהיה אמריקאי. תקציב עד 250,000 ש"ח. אני מקווה שיש מספיק פרטים לגבי הרכב הרצוי, מהן המלצותכם ? אורן.

וולוו סטיישן - הרבה מקום רכב אמין

יחסית לא צורך הרבה דלק עם ביצועים ומנועים חזקים T5 יש לך גם קרוס קאנטרי V70XC שזה יענו שטח (קצת יותר גבוה עם מראה אגרסיבי יותר) אם אתה לוקח את הכסא הקדמי של הוולוו אחורה יש המון מקום (מבוגר שולח רגליים עד הסוף) שיהיה בהצלחה !

itzik93

New member
B4 / H6

בהנחה שהצלחת לעבור בשלום את מחסום התדמית של המותג המדובר. איציק

Alfa156 GTA

New member
ללא ספק, אבל ממש ללא ספק

הB4 מנצחת, הH6 מוגזמת קצת ולא עונה על הדרישות של הקונה. OUTBACK גם אפשרות (לא ה3.0, אלא 2.5T) אמינות יוצאת מן הכלל (הרבה יותר מהVOLVO), 4X4, בטיחותית, ויציבה. לפי דעתי הקניה המוצלחת. Alfa156 GTA שלא מכיר בעיות דימוי עם סובארו (טוב אולי בליאונה DL)

ran levi

New member
טוב יש הרבה אופציות במחיר הזה

טוב, לפי מה שהבנתי רצוי שהרכב יהיה בתצורת סטיישן: ישנה רשימה של מספר רכבים כאלה, ותווך המחירים גם משחק לטובה אז ככה וולוו v70,s80,cross country אאודי a6 סובארו b4 ,outback,forster מרצדס e class פיאט מולטיפלה זאת מאחר ורף המחיר הוא גבוה ואתה גם מחפש רכב חסכוני לכן מאוד מומלץ דיזל (אתה לא משלם טסט כמו כל רכב דיזל)

orendror

New member
../images/Emo51.gif ועוד בקשת ../images/Emo91.gif

תודה על התגובות, השכלתי מאוד, עדין מקווה לתשובה גם לשאלה על איך לחשב את גובה המיסים מתוך מחיר הרכב. נראה לי שבאופן כללי מומלץ רכב סטיישן, אני בהחלט חושב שזו תהיה בחירה אפשרית. מעיון באתרי רכב התרשמתי שרכב כמו אאוטבק אוט´ 2.5 GL 4x4 יכול להתאים, ראיתי גם קאיה קרניבל, אבל קאיה? או הוזנתי במידע שגוי? ניראה לי שזה סיגנון הרכב הרצוי אבל אעדיף רכב בעל מנוע דיזל חזק...החיסכון. אודה להמלצות על רכבים דומים בעלי מנוע דיזל. אורן.

ran levi

New member
תבדוק בצ´מפיון

אם יש אפשרות להביא a6 avant 2.5tdi שהיא סטיישן עם מנוע דיזל חסכוני מה שכן יש להם זה את האולרואד שגם יכולה לבוא בחשבון מאחר והפטור שלך הוא כמעט של 100 אלף שקל (זה עובד לפי נפח המנוע) אבל המכונית האולטימטיבית למנוע דיזל שהיא גם סטיישן וגם מרווחת וגם חסכונית , אהההה וגם חזקה מאוד ומגיבה מהר כמו שרשמת היא האיי6

sronis

New member
אבל ה-A6 גם יקרה מדי וגם לא מספיק

מרווחת מאחור, במיוחד לא ביחס למכוניות מרמה אחת למטה כמו C5 או פורד מונדיאו. בנוסף - על הקאיה קרניבל בבקשה לוותר. מי שיכול לקנות רכב בשווי של 250000 ש"ח לא צריך להתקע עם קאיה. רוני

ran levi

New member
האיי 6 לא עולה יותר מ-250000

ואל תשכח שהיא דיזל, וחוץ מזה אצלי באולרואד (שהיא בעצם a6 סטיישן שעשו לה הסבה) אני אמור להכניס כסא גלגלים ממונע ענק, והוא נכנס, ואם הוא צריך בגא´ג יותר גדול מזה אז אני מצטער הוא צריך לפנות לכיוון של מיניוואן , כי זה הסטיישן הכי גדול שנמכר בארץ מלבד אולי הפורסטר של סובארו עם מנוע בנזין זולל אז אם הוא צריך מיניוואן חסכוני אז לצערי זה הקוריאני שהוא לא בידיוק בטוח ואם הוא רוצה משהו איכותי יותר זה יכול להיות mpv או קרייזלר שהם גם זללנים לא קטנים

sronis

New member
לפי המידע שלי היא עולה טיפה יותר

260000. אבל בטח אפשר לקבל הנחה... דרך אגב הוא חיפש סטיישן, לא מיניואן. רוני

מה עם פורד ארוסטאר?

היה להורים שלי כזה בארהב ובארץ ראיתי כמה כאלו יש בו המון מקום

ran levi

New member
הפורד לא מיוצר מזה 5 שנים

ואני יודע שהוא חיפש סטיישן אבל אין סטיישן עם בגא´ז יותר גדול מהאיי 6 ברצנו הקטנטונת, ואני גם לא בטוח שצ´מפיון תביא איי6 סטיישן

ran levi

New member
אין סיכוי

מאחר והפסיקו לייצר אותה ליפני חודש או חודשיים עכשיו יש את ה- rs6 עם 450 כח סוס

למעלה