רכישת סקייטבורד

tantra9

New member
רכישת סקייטבורד

משהו יכול לתת עצה ברכישה של סקייטבורד. אני חדש בתחום ולא מבין בכלום יש חנות מומלצת?

shit660

New member
כמה רציני אתה?

אם אתה מוכן להשקיע עכשיו בסקט חדש בערך 800 שקל אז תשקיע.. לך ללייטווייב בבוגרשוב 72 בתל אביב הם יעזרו לך שם אבל תלך ביום חמישי ככה כשיגיע עוד ציוד.. 03-5258537 זה הטלפון

20% הנחה ומבחר הכי גדול בארץ

בפעם ה64 - הגראג' בהרצליה (קניון שבעת הכוכבים) . גש לשם ויתנו לך שירות מקצועי (אני\אבי לוזיה\אלמוג פרום) - סיכוי גדול מאוד שאחד משלושתנו נעבוד שם ואני מבטיח לך הכוונה נכונה ומקצועית! מבחר עצום של ציוד כ 250 קרשים (מינימום - ולא אני לא מגזים , היו ימים של 400 ..). 20% הנחה על כל הציוד ! בהצלחה. עומר.

DGK all day

New member
יש לא חסר מקומות

יש לך את קבאלריאל בראשון לציון הם החנות סקייט היחידה שם ויש בתל אביב אז אם בא לך קבאלריאל ממוקמת ברוטשילד 119 03-9508680

קניון הזהב..

במקרה , אבל רק במקרה יש עוד חנות בראשון (שקמה הרבה לפני קבליראיל..). בורדר ליין בקניון הזהב.. מבחר גדול , אם יש משהו ספיציפי שתרצה ניתן להזמין מהגראג' לראשל"צ. גם שם 20% הנחה על כל הציוד.. צור קשר בהודעה פרטית אם אתה מעוניין בייעוץ או כל שאלה שיש.. עומר.

DGK all day

New member
יש תכנס

קבאלריאל בראשון לציון הם החנות סקייט היחידה שם ויש מבצעים בני זונות שלא תמצא ברשת חנויות של גולשים אז אם בא לך קבאלריאל ממוקמת ברוטשילד 119 03-9508680

ספתא שלי

ספתא שלי היא החנות מספר אחת שניהם לא מבינים בכלל על מה הם מדברים בורדר ליין וקבלריאל לא משתווים לקרשים של ה"ספתא קרוז" שספתא שלי מוכרת הם עשויים מ-100% שכבות של שיערות ערווה , בקיצור תעזוב אותך שטויות כנס ל-ספתא שלי ,כיבינימאט 41 א' קומה 3 דירה - תפסיקו כבר לצאת על בני אדם למה להתקיף כשאפשר לחלק מדבקות? אה אוקיי כי זה יותר כיף צודקים .... אני אשתוק

born2skate

New member
וואו..

יש גם שעווה לקרבים משעווה מהאוזניים של ספתא ש'ך???יוואווו בטח איזה שעווה רצחנית זאת.. פרננדז אתה קינג..XD

למעלה