רכישת נכס

o r o r

New member
רכישת נכס

שלום, אני מתעניין ברכישת נכס באמסטרדם לצורך נופש אבל אני גם מעוניין להשכיר אותו לתקופות קצרות בזמן שלא אהיה שם. השאלה האם בזמן שאני בארץ יש באמסטרדם חברות נדלן או חברות אחרות שיכולות לנהל לי את כל עניין התיווך בין לקוחות ? מבחינת לבוא לקבל את הדיירים לנכס,תחזוקה וכדו? אשמח אם יש המלצות ? תודה, אורן

o r o r

New member
מה זאת התגובה הזאת?!

מה זאת אומרת רד מזה...פרש,נמק והסבר..

מלפפiן

New member
../images/Emo45.gif הרבה ישראלים אוהבים לקנות נדל"ן בכל מיני

מדינות לשם השקעה, כמו כן הם אובהים לספר על זה ולהתגאות בכך, שיש להם כל מיני נכסים בכל מיני מדינות. מה שהם לא מספרים זה כמה כאב ראש זה, כמה כסף הם לא ממש רואים מזה, וכמה הם מצטערים על ההחלטה הזאת.

IDAN30

New member
שני הסנטים שלי

לפני 25 שנה בערך היינו בשליחות בהולנד, וגרנו בבית שאבי רכש באסמטלפיין (לא רחוק מאמסטרדם). כשהגיע הזמן לחזור הוא התלבט מאוד אם למכור או להמשיך להחזיק את הבית על מנת להשכיר אותו. לאחר בירורים יסודיים התברר לו מעל לכל ספק שאין טעם כלכלי להמשיך להחזיק את הבית, בדיוק בגלל הסיבות שהועלו כאן, והוא מכר אותו. אבל זה היה באמצע שנות השמונים, כך שאני לא יודע מה המצב היום. (אישית אני חושב שהוא היה צריך להמשיך להחזיק את הבית, גם אם זה היה עולה כסף, אבל זה לא בגלל סיבות כלכליות אלא בגלל הנוסטלגיה...)

Fair game

New member
אתה יכול לקנות נכס

אבל תצטרך להכיר את השוק ולעבוד עם מישהו(רצוי מקומי) אמין שיסדר לך את הענינים שאתה לא נמצא שם רווחים כן רואים ויש גם הפסדים אם אין ניהול נכון השאלה איפה הנכס?כמה מניב?מיסוי?וכו היתי מציע לך לנסוע למקום שהנכס נמצא בו ולחקור שם בעצמך ולנסות להבין מי נגד מי

למעלה