רכישת נייד

• פותח הנושא botxf
  • פורסם בתאריך

botxf

New member
רכישת נייד

אני מתחיל שנה הבאה מדמח באתא, ויש לי כמה שאלות, דבר ראשון האם מחשב נייד נחוץ? ואם כן ממתי? שנה ראשונה או שנייה?(הרי בקורסים מתמטים אני לא ממש אשתמש בנייד, ורוב שנה ראשונה איננה קורסי תכנות) והאם יש למשיהו המלצות לנייד איכותי וכמה שיותר זול?

botxf

New member
עוד שאלה

והאם למישהו יש מושג אם באתא יש אינטרנט אלחוטי בעזרת wifi שאפשר להתחבר אליו?

Jan22

New member
בוא נראה ..

מחשב נייד זה דבר מועיל מאוד עבור סטודנטים ובייחוד עבור מדעי המחשב ,ולמה ? אתה קורא קבצי PDF ,אתה מגיש עבודות ,אתה רושם קודים ,ועושה עוד הרבה דברים .זה לא שאתה חייב ,אבל זה הרבה יותר פשוט ומקל על הבנאדם , בייחוד למדמ''ח. את נקודת המבט הטובה ביותר תוכל לקבל מסטודנטים למדמ''ח דרך פורום סטודנטים ,אני מעריך שהם יאמרו לך אותו דבר ( שווה לבדוק ) . נייד איכותי ? זה מאוד תלוי בתוכנו שאתה מריץ כיום ושתריץ בעתיד. ישנן תוכנות שלא מיועדות לעבוד תחת מעבד סלרון טוב וזול ,והמינימום שלהן הוא פנטיום וג'יגה זיכרון ,ומכיוון שמחשב נייד זו עסקת חבילה (=כמעט ולא ניתן לשדרג חומרה פרט לזיכרון ,הארדיסק ועוד כמה דברים שוליים פה ושם) ,זו תהיה בעיה. **אז מחשב נייד קונים בהתאם לשימושים , נטו !! *באת''א יש WIFI .

botxf

New member
wifi

מה זה בדיוק אומר, שאני יכול להתחבר לאינטרנט באופן אלחוטי מכל מקום באוני? או רק במקומות מסוימים כגון הספריה וכו?

יאיר B

New member
אתה יכול להתחבר לרשת האלחוטית של האוניברסיטה

בכל מקום שיש בו נקודה חמה (אני לא מכיר את את"א, אז אני לא יודע איפה יש נקודות כאלה, מציע גם לשאול בפורום סטודנטים - יש שם רוב של תלמידים באת"א והם יוכלו לתת לך מפה של נקודות חמות, בספריה בטוח שיש).

botxf

New member
ומה בקשר

להמלצות למחשב זול וטוב, יש כאן מישהו שקנה משהו וממליץ?

למעלה