רכישת נגן IPOD

רכישת נגן IPOD

אתמול נכנסתי לאתר זאפ ורכשתי נגן MP3 נגן IPOD של חברת APPLE , בנפח של 20 GB מחברת עירון אלקטרוניקה בע"מ במחיר של 1649 ש"ח. אני פונה אליכם אנשים המכירים את מוצר נגן ה-IPOD בשאלה......... הנגן הוצע ע"י מספר חברות והזולה מהם הייתה החברה שציינתי. מה שאני חוששת ממנו הוא שרכשתי מכשיר לא מקורי או משומש או כל דבר אחר. כיוון שבכותרת השיווק של המוצר הופיעו המילים הבאות, שלא הבנתי את משמעותן: MP103, SYNC RETAIL,AUDIO..... אני רוצה לדעת מה פירוש MP103 ? כיוון שידוע לי שהמכשיר אמור לקרוא קבצי MP3 , אך מעולם לא נתקלתי ב-MP103 . אשמח לקבל פירוט לגבי הנושא וגם צויין שמדובר בנגן אודיו ... האם הנגן קורא רק קבצי אודיו? האם קיימים מס' דגמים לאותו מכשיר? אני מכירה הבדלים בנפח המכשיר שמציעה חברת APPLE , אך לא שמעתי על שוני בדגמים. הנה הקישור לעמוד ממנו נכנסתי לאתר לרכישה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30582 רכשתי את המוצר מחנות .comp-i.l(מופיע בשורה השניה), אם תשימו לב תראו שרשום נגן MP103 ולא MP3. מה ההבדלים בין השניים? כ"כ כתוב נגן אודיו...האם זה אומר שהוא לא מנגן MP3 ? כ"כ שימו לב כי אצל כל החנויות האחרות מופיע בפירוש MP3. אשמח לקבל תשובה במהרה, ע"מ לדעת מה אני עומדת לרכוש , כי המחיר היה מפתה , אבל אני חוששת מקבלת מכשיר שאני לא רוצה. אשמח אם תוכלו לפנות אלי באימייל [email protected] תודה למשתפי הפעולה...

LinkTree

New member
תתקשרי אליהם ותשאלי

ואיך לעזעזל את קונה כזה דבר יקר ואחר כך שואלת שאלות?! מה את ילדה קטנה? מה העניינים איתכם אנשים - מיילא לקנות דברים בצורה נמהרת אם אתם מסוגלים לעמוד בזה נפשית - אבל את נראת שלא כלכך... בגדול אני לא רואה שום בעיה עם הנגן שקנית אבל פשוט תתקשרי לחנות. אהה... ותנשמי עמוק ותרגעי.

neo 2

New member
מה פתאום?!?!?

פשוט בכל פורום יש כאלה שצריך לדעת להתעלם מהם.. לא חייבים לקחת ללב כל תגובה.

אני דווקא מסכים עם LinkTree

הוא צודק שהיית צריכה לברר קודם לפני שקונים, ולא להיבהל אח"כ אבל מאחל לך שהמכשיר תקין ובמצב טוב ושתהני ממנו וכשהוא יגיע תוכלי להשתמש בפורום לעזרה בשימוש בו בהצלחה.

LinkTree

New member
למה לקחת ללב?!

ראשית אם אני לא טועה כן עניתי לך ואני עדיין חושב שהתשובה היתה טובה. שנית אני ממש מצטער אבל אני באמת לא מבין את זה ואני עדיין חושב שאולי אחרי הדברים שאמרתי פעם הבא תבדקי לפני שאת קונה - כי הכאב לב והלחץ הם שלך.

haimzzzz

New member
לדעתי

זה לא מכשיר חדש אל ממוחדש לא מומלץ תבדוק דבר נוסף אחריות של מי? של הספק או יצר ?

TheRealDeal

New member
מחודש? אין מצב..

לדעתי אפל לא מוכרים אייפודים מחודשים (אייפודים פגומים שתוקנו ונמכרים באריזה שונה ובמחיר שונה), אז כבר אפשר למחוק את האפשרות. אני, אישית, לא רואה בעיה עם מה שקנית, ויד שניה ומתצוגה לא היה נמכר במחיר כזה, אבל אני לא מכיר את האתר אז אני לא יכול להגיד כלום בודאות.

kubeb2112

New member
לפי הקישור ששמת....

זה הIPOD של HP ולא של APPLE. בפועל אין הבדל בינהם למעט הלוגו שמאחור.לא נראה לי שיש לך מה לדאוג. מעבר לזה ראיתי שהם העלו את המחיר ל1795. אז תשמחי שהזמנת בפחות.

למעלה