רכישת מצנח

o f i r 28

New member
רכישת מצנח

למביני עניין, שאלה מקצועית אני מעוניין לקנות מצנח בגודל 170 ורציתי לשמוע מהמבינים איזה ציוד נחשב לטוב אמריקאי/צרפתי מה יימכר בקלות? יותר ומה אמין יותר? איזה מערכת ברומטר כדאי לרכוש? ובכלל מה אתם מייעצים? הניסיון שלי הוא על מצנחי מריט190 וכל מצנחי החניך מגודל 270-230 אודה על תשובותיכם , המשך יום טוב

FalxOri

New member
תלוי את מי תשאל

כמספר האנשים מספר הדעות. ולא כולם יגידו לך משהו שמבוסס על דעה אמיתית בלי אינטרסים. השאלה היחידה שכנראה תקבל תשובה הומוגנית עליה היא איזה AAD (סייפרס). O

OhadNir

New member
אז ככה...

מבחינת טיב הציוד- כל ציוד שתקנה שיעבור בדיקה של מאסטר ריגר, יהיה טוב שמיש ויפתח (אם תקפל כמו שצריך). מה שיותר חשוב, מה לעשות, הוא כמה קל יהיה לך למכור אותו. באופן כללי חופה בגודל 170SF נחשבת ל"חופת מעבר". משהו בין חופת חניך לחופה קטנה וקיצונית. כיוון שתמיד ישנם צנחנים בשלב חופת המעבר, סביר שאם לא תקנה זבל יהיה לך די קל למכור. החופות הנפוצות הן "PD", סייבר, סייבר2 - אלה של PD(אמריקאי), הורנט (של אירודיין-צרפתי), מריט (של PdF- צרפתי). כל אחת מאלה אמורה לענות על הדרישות שלך. הPD והסייבר2 ידועים בפתיחות רגועות יותר. גם האחרות לא ישברו לך את הצוואר. בעניין מערכת ברומטר- סייפרס או סייפרס2! שום דבר אחר. בהצלחה

o f i r 28

New member
שאלה נוספת

שמעתי בשנתיים האחרונות יצאה מערכת ברומטר חדשה בלגית "ג'יולין" בה אין דרישה להחלפת סוללה והיא טובה ל20 שנה בשונה מהסייפרס שטוב ל12 אתה מכיר? יכול לתת לי עוד אינפורמציה, תודה

FalxOri

New member
אתה רוצה להיות שפן נסיונות?

בכל מקרה, תנסה לחפש ב dz.com אם זה קיים, זה שם. O

זיידוש

New member
vigil רייסר ואחרים

AAD זה לא דבר שכדאי להתנסות עליו, אז לכן כולם מעדיפים סייפרס. בטח עוד שנה שנתיים זה כבר יהיה סטנדרט (או שלא....)כי מי שיתנסה עליו יהיו כל הצוותים הממומנים... ולגבי ציוד, באופן כללי, ברגע שתקבל ציוד חדש, בצניחה הראשונה תאבד 15-30% מהערך של הציוד. במיינסטרים תאבד פחות (PD, ג'וולין, וודו) בביזארים תאבד יותר (teardrop, coblet) בלא אהודים תאבד אפילו יותר מ30% (רייסר). ת'כלס, כמו שאמרו כאן חכמים (מאוד!) לפני, אם ריגר מאשר - הכל בסדר באוויר. בקרקע ובכיס - זה כבר קשור למודה ולדעה אישית

o f i r 28

New member
AAD?

תוכלו לפרט לי מהם עלויות האחזקה של הברומטר כלומר מרגע שקניתי חדש מה נדרש ממני, סוללה החלפה, חדשה מתי איך ולמה, תודה וום טוב

oferbar

New member
סייפרס

כל שנתיים החלפת סוללה, בערך 125$ כל 4 שנים משלוח היחידה לביקורת במפעל (כולל החלפת סוללה) עלות סדר גודל של 350$ (?)

למעלה