רכישת מצנח

Nazim

New member
רכישת מצנח

מספר שאלות למועצת חכמי הפורום: מצאתי את ההצעה הבאה באתר של INFINITY. האם זה סביר? מה הבעיתיות ברכישת מצנח בחו"ל? צריך לשלם מכס? כמה? כמה יותר יקר זה יצא אם רוכשים דרך המועדון? באתי לצנוח לא מזמן ולא מצאתי אף מודעה למצנח יד שניה, למי פונים? תודה ובהצלחה בטריפל-מאניה!

FalxOri

New member
תשובות

לגבי ההצעה הזאת זה נראה לי קצת יקר (רוב האופציות בסיסיות) אבל אני לא ממש מכיר infinity. אפשר לקנות בחו"ל ובעקרון צריך לשלם מע"מ (יש דרך להתחמק ממכס) אבל כמו כל דבר אחר אפשר פשוט להביא לבד ולקוות שלא יתפסו. כל מי שנוסע לצנוח בחול עובר עם הציוד במכס. יש כמה מצנחים יד שניה. תבדוק בלוחות למעלה ותשאל אנשים במועדון. אני יודע על לפחות 2-3 אנשים שמוכרים ואם תגיד מה אתה מחפש, תמצא... O

macman

New member
לא יודע אם שמת לב...

אבל זה נראה לי הצעת מחיר רק לריג, לא למצנח קומפלט...

oferbar

New member
אכן נראה טיפל'ה יקר

מוזר, בדרך כלל ה infinity היה יותר זול מהאחרים. במחיר הזה אתה יכול לקנות Mirage G3 שהוא ריג מעולה. אבל המוצר טוב מאד. היה לי אחד כזה מהדגם הישן, היום נמצא במפעל למכירה. לליטוין יש אחד אז תוכל להתרשם מקרוב. אם אתה רוצה אני יכול לדבר עם קלי שהוא הבעלים ולשאול אותו אם יש משהו במבצע. ב square1 אתה יכול להשיג את זה ב 20% הנחה שזה 1319$ (בדוק באתר) אבל כשאתה משווה ריגים תשווה את כל האופציות אחת מול השניה כי לפעמים תוספות עולות הרבה כסף. כמו שאורי אמר, אפשר להביא מחו"ל זה יחסוך לך לפחות מע"מ על קניה של ציוד חדש. מניסיון, אף אחד במכס לא טרח לבדוק לי את הציוד, וגם כאשר ביקשתי לסמן אותו לפני יציאה מהארץ לא נראה שהם התרגשו מזה יותר מדי. בקיצור שווה להביא ציוד אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה.

OhadNir

New member
איזה מן שם משתמש

זה NAZIM? חשבת על זה לבד? נראה לי אני מחליף ל-PARTYזנים.

noamk

New member
לדעתי, יהיה לך קשה

למצוא את הריג הזה במחיר יותר יקר ממה שמופיע באתר שנתת. הסיבה היא שזה מחיר Retail, קרי, מחיר מחירון, אבל אף אחד לא משלם מחיר מחירון בתחום הזה. חיפוש קצר באתרים הגדולים שמוכרים ציוד - ותוכל לקנות יותר זול. למשלוח - יש לך כמה אפשרויות: - להביא את הציוד בעצמך (או למצוא מישהו שמגיע מארה"ב ומביא לך את זה). רוב הסיכויים שלא יתפסו אותך (או אותו). לכן זו האפשרות הזולה ביותר. - לקנות בארץ באחד המועדונים - תשלם מחיר אולי יותר כלשהוא, ואיתו יחד את המע"מ. יתרון: תרוויח "אבא" לציוד במידה ויהיו לך בעיות. - לשלוח מחו"ל - מע"מ תשלם כמעט בטוח. מכס - יש סיכוי שתשלם (למרות שיש קומבינות גם פה.....).

statler

New member
מניסיוני הדל...

הקטע של "אבא" למצנח הוא לא כזה משנה כי שלומי מתייחס למצנח שלי (teardrop שהפך ל icon שקניתי בכלל מרוי, אבל זה סיפור אחר לגמרי) באהבה רבה כאילו נקנה אצלו / במועדון... כל דבר קטן הוא בודק מול היצרן וגם גורם לו להחליף/לשנות/לתקן דברים ללא תמורה (למשל, החלפת slider בצבע שחור לצבע לבן בגלל שזה יותר מתאים לריג!) אז בקיצור שלומי הוא בכל מקרה אבא נהדר (גם אם הוא אבא "מאמץ") דרור

noamk

New member
מש"ל.

רמת האכפתיות של שלומי, ביחד עם תודעת השירות, עולה לו לפעמים כסף רב - טלפונים, משלוחים לחו"ל, וכו', שבמקרה שלך אני מאמין לא כוסו ע"י שום גורם, כי את הריג קנית במקום אחר....... כשאתה קונה מ"אבא" המחיר כולל גם את הבירוקרטיה הזו במידה וצריך (והסיפור שלך בהחלט מוכיח שלפעמים צריך).

למעלה