מכירים חנות או רשת חנויות שמחזיקות מכנסיים אופנתיים? לא ג'ינס (מזמן אין לי) ולא ספורט (יש יותר מדי).
דורי 1981 Well-known member ביום רביעי ב- 23:09 #1 מכירים חנות או רשת חנויות שמחזיקות מכנסיים אופנתיים? לא ג'ינס (מזמן אין לי) ולא ספורט (יש יותר מדי).
ל לעומק Well-known member אתמול ב- 01:56 #2 נכתב ע"י דורי 1981: מכירים חנות או רשת חנויות שמחזיקות מכנסיים אופנתיים? לא ג'ינס (מזמן אין לי) ולא ספורט (יש יותר מדי). לחץ כדי להרחיב... לקולמביה יש כאלה מכנסים נוחים. אבל זה סוג כזה של הרבה כיסים, סוג של דגמח. אבל אני אהבתי אותם
נכתב ע"י דורי 1981: מכירים חנות או רשת חנויות שמחזיקות מכנסיים אופנתיים? לא ג'ינס (מזמן אין לי) ולא ספורט (יש יותר מדי). לחץ כדי להרחיב... לקולמביה יש כאלה מכנסים נוחים. אבל זה סוג כזה של הרבה כיסים, סוג של דגמח. אבל אני אהבתי אותם
דורי 1981 Well-known member אתמול ב- 08:33 #3 נכתב ע"י לעומק: לקולמביה יש כאלה מכנסים נוחים. אבל זה סוג כזה של הרבה כיסים, סוג של דגמח. אבל אני אהבתי אותם לחץ כדי להרחיב... תודה, אבדוק.
נכתב ע"י לעומק: לקולמביה יש כאלה מכנסים נוחים. אבל זה סוג כזה של הרבה כיסים, סוג של דגמח. אבל אני אהבתי אותם לחץ כדי להרחיב... תודה, אבדוק.
evike Well-known member מנהל אתמול ב- 14:01 #4 בבני ברק תמצא הרבה חנויות. יש שם גם בגיר, ברחוב כהנמן. שם בטוח תמצא.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 04:12 #5 אתה חייב היום שיהיה במכנס כיס עם ריצרץ אחד לפחות. אחרת איפה תשים את הטלפון הסלולרי שלך? תלך עם תיק? תשים בסתם כיס? זה יכול ליפול.
אתה חייב היום שיהיה במכנס כיס עם ריצרץ אחד לפחות. אחרת איפה תשים את הטלפון הסלולרי שלך? תלך עם תיק? תשים בסתם כיס? זה יכול ליפול.