רכישת מחשב נייד

danitish

New member
רכישת מחשב נייד

אני מעוניינת לשמוע המלצות למחשב נייד לצרכי עבודה ולימודים. המחשב צריך להיות קל ( עד -2 ק"ג) חזק ועמיד. הגרפיקה והמסך פחות חשובים. התקציב שלי הוא עד 7000 שקל. מאחר ואני נמצאת בישראל וארה"ב לסרוגין חשוב לי שתהיה אחריות ותמיכה בשני המקומות. האם הפרשי המחירים משמעותיים בין ארה"ב לארץ? אני יכולה לרכוש מחשב גם שם והעברית אינה חשובה לי, רק עניין האחריות. אשמח מאוד לעצות

omernaor

New member
תקני בארה"ב אם את יכולה

את יכולה לבנות לעצמך מחשב באתרים של החברות הגדולות(DELL, LENOVO,HP,APPLE) ולשלוח לעצמך בארה"ב ולהשיג מחשב מעולה בחצי מהתקציב שלך.

danitish

New member
תודה על התגובה - עוד שאלה...

האם האחריות תקפה גם בארץ? יש ל lenovo הנחה בימים הקרובים, אך באתר צריך להרכיב לבד את המפרט - מהם הדברים החשובים? זה הלינק שקיבלתי http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=135A781CA29B4ECB9ADAD8E72CF6FD61

danitish

New member
מעוניינת בתגובות על מפרט

כדי להיות יותר ספציפית - האם יש לכם הערות על מפרט זה? (סה"כ 1777 דולר כולל הרחבת אחריות ל4 שנים) ThinkPad X61s - 1 Year Depot Warranty ThinkPad X61s - 1 Year Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $1,548.32 $1,548.32 Intel® Core™ 2 Duo L7500 LV (1.6GHz, 4MB L2, 800MHz FSB)[1] Genuine Windows Vista Home Basic[12] 12.1" XGA TFT, 2x2 UltraConnect II antenna 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)[8] TrackPoint 80GB Hard Disk Drive, 5400rpm Serial ATA (2.5")[4] Integrated Bluetooth PAN ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ[10] Integrated Wireless WAN: Verizon Sierra CDMA2000 ThinkPad X60s Series 4 cell Slim Line Battery[60] 7668: Express - 1 Year Depot Warranty[7]

RoyBO

New member
תקחי אותו עם XP PRO

שימי לב שאינו מגיע עם DVD מובנה את יכולה להזמין צורב חיצוני

RoyBO

New member
היא צריכה לוודא שתיהיה לה אחריות גם בארץ

יש איזה קישור באתר לנובו שמכניסים בו את מספר התת דגם שלך ובודקים את זה אשמח אם מישהו יוכל לצרף אותו

yaelgro

New member
לדגמים העבקיים של דל

יש אופציה של אחריות גם בזמן שאתה לא במדינה בה רכשת את המחשב. יש להם גם אפשרויות שונות ומכוונות לשאר הדגמים(גם יש אופציה של העברת האחריות לארץ אם קונים בארה"ב).

RoyBO

New member
לא מדויק

לפי מה שידוע לי אם הדגם עצמו הוא BTO כלומר נבנה ע"י המזמין לפי הצורך יש סיכוי טוב שאין אחריות בארץ צריך לבדוק

yaelgro

New member
שולחת לך מסר

עם התשובה שקיבלתי מ"דל" ישראל לגבי הנ"ל.

yaelgro

New member
לא נורא ../images/Emo13.gif

הכל מקרה לגבי DELL אני אתקשר לחברה שהם כתבו במייל רק ליתר בטחון...

omernaor

New member
הקישור הזה הוא לא אמין

מכיוון שכאשר אני הזנתי הוא אמר שאין אחריות בארץ, אך כאשר הייתה לי בעיה והתקשרתי למוקד בארץ הם אמרו שיש לי אחריות. בכל אופן, המפרט שלך נראה סביר. אני אפנה אותך לקישור שייתן לך הנחה נוספת באתר של לנובו אבל לפני שאת מזמינה תוודאי שיש לך אמריקן אקספרס (במידה ואת מזמינה עם כ"א מהארץ) ושאמריקן רושמים לעצמם את כתובת המשלוח בחו"ל. בנוסף, קחי בחשבון שהמשלוח יכול לקחת בין שבועיים לחודש. http://www.ecoupons.com/coupon-code/Thinkpad תעקבי כמה ימים אחר האתר והוא יפרסם קוד שיוריד לך 10-15 אחוז מהמחיר, ובנוסף, אם תזמיני "דרכו" תזכי ל-10 אחוז CASHBACK. בהצלחה

omernaor

New member
טעות לגבי המפרט

במבט שני... למה את צריכה WAN של VERIZON? כדאי לשדרג ל-XP ולהגדיל את נפח ההארד דיסק במקצת. כדאי לשדרג במעט את כרטיס הרשת האלחוטי לכרטיס של אינטל. אין מה להתקמצן, הדולר נמוך

danitish

New member
מפרט חדש בעקבות ההמלצה

7675CTO ThinkPad X61 - 1 Year Depot Warranty Edit Ships within 2-3 weeks** $1,396.22 $1,396.22 Intel® Core™ 2 Duo T7250 NV (2.0GHz, 2MB L2, 800MHz FSB)[1] Genuine Windows XP Professional[12] 12.1" XGA TFT, 2x3 Ultraconnect II antenna 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)[8] TrackPoint 120GB Hard Disk Drive, 5400rpm Serial ATA (2.5")[4] No Bluetooth Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)[10] ThinkPad X60 Series 8 cell High Capacity Battery[60] 7675: Express - 1 Year Depot Warranty[7] Processor[1] Intel® Core™ 2 Duo T7250 NV (2.0GHz, 2MB L2, 800MHz FSB) Operating System[12] Genuine Windows XP Professional Operating System Language Genuine Windows XP Professional US English Display 12.1" XGA TFT, 2x3 Ultraconnect II antenna Total memory[8] 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) Keyboard Keyboard US English Pointing device TrackPoint Hard Drive[4] 120GB Hard Disk Drive, 5400rpm Serial ATA (2.5") Wireless card[10] Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) Battery[60] ThinkPad X60 Series 8 cell High Capacity Battery Power cord Country Pack North America Language Pack Language Pack US English Microsoft productivity software preload Microsoft Office Home & Student 2007 - English US & CN Warranty[7] 7675: Express - 1 Year Depot Warranty 41C9172 4 year depot 9x5 Next Business Day $229.00 $229.00 ממש תודה על ההמלצות - ניסיתי להרכיב מפרט חדש, אשמח לחוות דעת. לגבי הקופונים - באתר יש הנחה של 20 ומשהו אחוז - האם יש סיכוי שיש הנחה נוספת?

omernaor

New member
המפרט נראה הרבה יותר טוב עכשיו

ובקשר להנחה נוספת יש סיכוי. תבדקי מתי נגמר המבצע של 25% הנחה של לנובו. אם הוא מסתיים בימים הקרובים שווה לך לעקוב אחרי הלינק שנתתי מקודם ולראות מתי מפרסמים שם קופון הנחה נוסף.

danitish

New member
אחריות בארץ

מישהו יודע לאן אני יכולה להתקשר בארץ כדי לברר את עניין האחריות?

למעלה