רכישת מחשב כף יד

24yossi

New member
רכישת מחשב כף יד

אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה. ואני צריך את עזרתכם: ולהלן מספר שאלות: 1. באיזה דגמים אפשר להעביר תמונות ישירות מהמצלמה ל-PALM? 2. על איזה דגמים אתם מציעים ומי היבואנים המקוריים? 3.על מה לא להתפשר? 4. וכמובן מחירים? תודה רבה ושבת שלום לכולם............

AYELET1

New member
העברת תמונות ישירות לפוקט

(ולא פאלם
) תלויה במצלמה וגם ב-USB HOST ב-PDA 2 הגורמים חשובים חוץ מזה אם יש לך כרטיס SD במצלמה אז אתה פשוט יכול להעביר אותו לפוקט ואז לצפות בתמונות (בתנאי שזה כמובן בפורמט נתמך. רוב המצלמות אם לא כולן אין בעיה למיטב ידיעתי)

Alvie Singer

New member
באשר לדגם שיש לו USB HOST

אני יודע על N560 של פוג'יטסו סימנס. יש לו גם GPS מובנה.

2cookie

New member
1. עם קודאק V710 (מצלמה)

תוכל להעביר תמונות למחשבי כף יד באמצעות שן כחולה. חבל שמצלמה כבר יש לך

BravoMan

Active member
אז ככה:

1) פאלם ופוקט PC הם שני סוגים שונים של מכשירים, אל אף ששימושם דומה. כאן זה פורום פוקט ואולי תרצה לבקר גם בפורום פאלם השכן (לינק בצד שמאל). 2) יש מבחר די גדול של מכשירים משולבים עם GPS כגון ASUS 636/N/639 MIO 180 / 201 / 350 /550 וכמובן הFUJITSU שכבר הזכירו. 3) העברה ישירה ממצלמה מקשה על הבחירה אלא אם (וכבר כתבו זאת) המצלמה שלך משתמשת בכרטיס SD או יכולה להעביר קבצים בBT בגלל שרק למספר דגמים מצומצם יש את יכולת הUSB HOST. 4) על מה לא להתפשר? טוב זה תלוי במה אתה רוצה לעשות עם המכשיר חוץ מלנווט איתו. למה אתה רוצה להעביר עליו תמונות? לצפייה, לשליחה דרך האינטרנט (אולי תרצה מכשיר עם WIFI) או לעריכה (יש גם תוכנות די חזקות לזה). 5) מחיר - בין 1500 - ל 3000 תלוי במכשיר ובתכונות הרצויות.

למעלה