רכישת מחשב בארה"ב

dinraz

New member
רכישת מחשב בארה"ב

שלום רב אני עומד לנסוע לארה"ב. רציתי לרכוש בארץ מחשב THINKPAD T61 ועכשיו עלה לי רעיון אולי לרכוש שם מכיוון שגם שאני קונה פה יש לי אחריות בינלאומית אז אני מאמין שמי שרוכש שם יש לו פה אחריות ברצוני לשאול כמה שאלות ואשמח לשמוע ממי שיודע או מי שרכש שם : 1. בגדול האם זה משתלם? 2. האם האחריות היא מלאה פה בארץ או כמו החכמולוגים שהיו בידע שולחים את המכשיר לארה"ב והיית מרגיש כמו אחריות סוג ב'. 3.היה כאן משהו שדיבר על קופונים ומבצעים האם ניתן להפנות אותי לאתר הזה? 4.האם חריטה יוצאת אחד לאחד כמו שנרכש בארץ ? יודעים איפה עושים LENOVO חריטה 5.מבחינת מכס הבנתי שאין, האם במידה ואני מצהיר אני משלם רק מע"מ (אין לי בעיה אני חברה בע"מ). אשמח לשמוע תגובות .... בתודה מראש

omernaor

New member
כמה תשובות:

1. משתלם מאוד במידה ואתה מזמין מהאתר שלהם. 2. בעקרון אין אחריות על דגמים שהורכבו, אבל כאשר אני הייתי צריך משהו והקראתי להם את הדגם שלי, הם אמרו שיש אחריות. 3. www.ecoupons.com או www,fatwallet.com ההבדל בינהם הוא אחוז ה- cashback שהם נותנים. 4. החריטה יוצאת מצויין ואתה יכול לבחור את הצבע שאתה רוצה. 5. רק מע"מ - - אם אתה מצהיר. בהצלחה.

dagansandler

New member
אני קצת לא בטוח

מה זה האתרים האלה בדיוק? בשביל מה מומלץ להשתמש בהם?

omernaor

New member
היי

האתרים האלה מפרסמים בשביל לנובו את הקופונים. בנוסף לנובו נותנת להם אחוזים מהמכירה על מנת לקדם מכירות, וחלק מהאחוזים הם בוחרים לתת ללקוח דרך פייפאל/צ'ק. אתה יכול לקחת רק את הקוד ואת האחוזים תעזוב.

sb21

New member
לא לכול דגם יש אחריות בינ"ל!

תוכל לבדוק אם המחשב שאתה מתכוון לקנות זכאי לאחריות בינ"ל כאן. לעיתים, ניתן להרחיב את האחריות ולקבל אחריות בינ"ל.

dinraz

New member
אני נכנס לאתר לנובו ארה"ב

ויש שם רק מספר דגמים עם הרד דיסק 80 GB למרות שהלכתי על הדגם כביכול הכי יקר. איך אני יכול לראות מפרטים של מחשבים שלא מורכבים על ידי הקונה עם נתונים טובים יותר?

sb21

New member
ב-Newegg.com יש מבחר די גדול,...

אולי תצליח למצוא שם דגם עם אחריות בינ"ל.

sb21

New member
ד.א: לרוב האחריות למשך שנה אחת,...

בניגוד לשלוש שנים בארץ.

GAMESP

New member
"מחשב תותח" ישר מפח האשפה

לא צריך לבדוק יותר מידי באתרים בחו"ל כדי להבין שמחשבים עם מעבדים ותצורה זבל נמכרים פה כדבר הבא בעוד שבחו"ל הם אפילו לא מוזכרים באתרים הרציניים, בשום מחיר, בחו"ל מעבד T8300 - T5270 זה מחשב רגיל כאן רושמים על מחשב עם מעבד T2XXX "מחשב תותח" ומוכרים אותו במחיר שבחו"ל אתה קונה מחשב טוב פי 2 בקיצור זה מעצבן שמביאים לארץ מחשב שעלה להם 900 $ ומוכרים אותו ב9000 ש"ח אם אתם רוצים מחשב תותח באמת שווה לקנות אותו בחו"ל ולא בארץ פשוט כי לארץ מביאים את הזבל, ווכה גם כי תשארו עם עודף מ1500 $ על מחשב תותח באמת

למעלה